News

Robin Williams şi Marsha Garces: Până când moartea i-a despărţit…

Robin Williams şi Marsha Garces: Până când moartea i-a despărţit…

Robin Williams and wife Marsha Garces Williams during "License To Wed" Los Angeles Premiere - Arrivals at Cinerama Dome in Hollywood, California, United States. (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)

Căderea regretatului comic în patima alcoolului a pus capăt mariajului lor de 19 ani, însă nu şi unei iubiri care dăinuie, în sufletul ei, chiar şi după ce actorul şi-a luat viaţa. N-a fost nici prima şi nici ultima soţie pe care actorul a avut-o, însă cu siguranţă că Marsha Garces a însemnat cel mai mult pentru regretatul comic. Inima mea este ruptă în mii şi mii de bucăţi“, şi-a început Marsha scrisoarea de adio adresată fostului ei soţ şi tatălui copiilor ei, în ziua în care a aflat de sinuciderea acestuia. „Vă rog să-l păstraţi viu în amintirea voastră pe omul blând, iubitor, generos – şi da, genial şi amuzant – care a fost Robin Williams!“ Nu există urmă de îndoială că cea care i-a fost alături regretatului comediant timp de aproape două decenii îl poartă în continuare în sufletul ei pe Robin Williams, în ciuda faptului că ea şi-a dorit divorţul pe vremea când formau un cuplu, iar el s-a recăsătorit bine-mersi după despărţirea lor. Dragostea şi respectul care i-au unit cândva pe Garces şi Williams s-au păstrat intacte chiar şi după trecerea lui în nefiinţă. Williams s-a sinucis pe 11 august 2014, în casa lui din California, unde a fost găsit spânzurat şi cu venele tăiate, de asistenul lui personal.

Avea 63 de ani şi, afectat de o depresie puternică şi demenţă (dacă e să ne luăm după spusele ultimei lui soţii, Susan Schneider), genialul comic era la a doua încercare de a-şi lua viaţa din ziua respectivă. „Chiar şi-n cele mai întunecate momente din viaţa sa, era întotdeauna blând“, a declarat fiica lui, Zelda, care a fost printre primele persoane care şi-a exprimat regretul şi dorul sfâşietor în acea cruntă zi. Iar mama sa, Marsha, i-a împărtăşit întru totul sentimentele. De fapt, încă de la începutul relaţiei cu Williams, Garces a înţeles perfect sensibilitatea actorului şi i-a potenţat talentul incontestabil.

Modifică Setările