Fashion

Rochii conice de la SAG Awards! Cel mai bine şi prost îmbrăcate vedete în anii trecuţi

de admin

O altă gală mult aşteptată, Screen Actors Guild Awards, revine în atenţia noastră acum, anticipând din nou câştigătorii Oscarurilor. Tot atunci vom afla şi câştigătoarele de pe covorul roşu, rochii splendide, dar şi gafe făcute de vedete în privinţa ţinutelor alese. Vom afla chiar din seara aceasta cine a epatat pe covorul roşu la SAG Awards 2015, dar până atunci, am pregătit o compilaţie cu cel mai prost şi cel mai bine îmbrăcate şi inspirate celebrităţi din lumea filmului.

De la rochia superbă a Jessicăi Chastain din 1000 la apariţia vibrantă a Lupitei Nyong’o de anul trecut şi la prost inspiratele vedete de la ediţiile anterioare, iată-le!

Lupita Nyong’o – câştigă detaşat la cele mai bune detalii preţioase

Este doar unul dintre multele look-uri glamour ale actriţei câştigătoare de Oscar, de anul trecut: această rochie Gucci are o culoare azurie vibrantă şi detalii preţioase superbe la baza gâtului. În plus, machiajul în ton a completat foarte bine ţinuta!

Angie Harmon – câştigă la cel mai prost inspirate rochii cu puf

Poate că rochia Monique Lhullier ar fi fost una foarte frumoasă, de gală, dacă nu avea atât de multe pene şi franjuri ce amintesc mai degrabă de o lebădă pe cale să năpârlească. Iar rozul nu a făcut mai bine imaginii actriţei, în 2011.

Diane Kruger – câştigă la cea mai inspirată culoare

Şi vorbim de o culoare foarte pretenţioasă, cea a gălbenelelor, un oranj special care a încadrat rochia actriţei, semnată Jason Wu, la cel mai bine îmbrăcate, în 2010. Bravo pentru curaj şi originalitate!

Julia Roberts – câştigă la cea mai inspirată salopetă

Simpatica actriţă a apărut pe covorul roşu la SAG Awards, anul trecut, într-un diafan şi clasic jumpsuit de culoarea pepenelui, Valentino.

Meryl Streep – prost inspirată cu little black dress

Din păcate, colega Juliei a ales o rochie foarte puţin flatantă, deloc elegantă, deşi este creată de Stella McCartney, pentru gala de anul trecut. Elasticul în talie şi pe umeri i-au conferit o imagine neglijentă, de zi.

Naomi Watts – cea mai frumoasă rochie din dantelă

Superbă! Actriţa a fost pur şi simplu o zeiţă în rochia argintie, tip sirenă, creată de Marchesa, la premiile din 2013.

FOTO HEPTA, GETTY IMAGES