News

Rocsana Marcu s-a logodit cu fostul soţ al Mariei Olaru FOTO&VIDEO

Rocsana Marcu s-a logodit cu fostul soţ al Mariei Olaru FOTO&VIDEO

E oficial! Blonda de la "Agenţia VIP" a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, politicianul Bogdan Diaconu, preşedintele PRU.

Deşi sunt împreună de doar câteva luni, iar el a divorţat de fosta gimnastă anul trecut, se pare că amândoi sunt pregătiţi să facă marele pas.

Rocsana Marcu a confirmat, la Antena 1, că a primit inelul de logodnă şi că este în culmea fericirii.

"L-am cunscut la muncă. E foarte bine, e cu de toate. Ştii că eu nu vorbesc despre relaţiile mele, dar de data asta, nu ştiu, parcă am simţit să pun poze frumoase pe Facebook".

Întrebată de Dan Capatos dacă sunt împreună de două luni, blonda a replicat că: "De puţin mai mult. A divorţat de mult, chiar nu are nicio legătură. Mie nu-mi plac şi nu mi-au plăcut niciodată bărbaţii căsătoriţi, deci nu se pune problema", a parat ea aluzia la faptul că Bogdan Diaconu a divorţat recent de Maria Olaru.

"În vacanţă o să ne ducem în august. Toate weekendurile sunt vacanţe pentru noi, chiar dacă muncim încercăm să ne şi relaxăm un pic."

Discuţia din platoul emisiunii "Xtra Night Show" a continuat cu detaliile despre logodnă, despre care aflăm că a avut loc la începutul relaţiei, adică cu mai mult de două luni în urmă. "Nici nouă nu ne vine să credem, sincer! Avem imrpesia că suntem de-o viaţă împreună şi că am pierdut foarte mult timp, că nu ne plictisim. Sincer, îmi pare rău că nu l-am cunoscut mai de mult. (...) Până în ianuarie sunt multe evenimente, sunt multe concerte în weekend, n-avem când să facem nunta acum, dar o s-o facem."

Bogdan Diaconu are doi băieţi din căsniciile anterioare, iar Rocsana are două fetiţe din două relaţii diferite.

Modifică Setările