News

Rod Stewart a încercat să îi dea fiului său câteva lecţii despre sex. Ce răspuns a primit

Rod Stewart a încercat să îi dea fiului său câteva lecţii despre sex. Ce răspuns a primit camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Rod Stewart a declarat pentru revista People că a încercat să-i dea fiului său o lecţie despre înmulţire, dar nu a mers deloc aşa cum se aştepta, pentru că i s-a spus că toate răspunsurile de care are nevoie sunt pe internet.

 

Rod Stewart, în vârstă de 76 de ani, a deschis cu fiul său o discuţie despre sex, dar replica fiului l-a lăsat fără cuvinte. Muzicianul a declarat pentru revista People că a vrut să îi ofere fiului său câteva informaţii pentru că a început să se întâlnească cu fete. 

Tată pentru opt copii, Rod, al cărui fiu împlineşte 16 ani în cursul acestei luni, a spus că fiul său părea să ştie deja ce face atunci când vine intimitate. „I-am spus ce ar trebui să facă şi ce nu, dar el ştia mai multe decât mine.

 Rod este în prezent căsătorit cu Penny Lancaster, cu care a ajuns în faţa altarului în 2007. Rod şi Penny au doi băieţi mpreună, Aiden, de 15 ani, şi Alistair, de 10 ani.

În plus, Rod are o fiică, pe Sarah, în vârstă de 58 de ani, pe care el şi fosta  lui iubită, Susannah Boffey, au dat-o spre adopţie.

 Artistul crede că ar trebui să fie mai mulţi taţi diferiţi, deoarece fiecare dintre copiii săi are nevoi diferite.

 El a mai spus că acum vede sexul „plictisitor”.

„Sexul la un moment dat începe să fie plictisitor. La sfârşitul anilor '80, începutul anilor '90, zburam printre modele. Unul sosea, altul pleca”.

Acum, muzicianul recunoaşte că nimic nu-l face mai fericit decât să-şi vadă copiii şi soţia zâmbind. „Trebuie să-i tratezi pe toţi ca pe nişte indivizi cu probleme individuale”, a spus el.

Rod a spus că cea mai importantă parte a căsniciei sale de 14 ani cu Penny este intimitatea. Dar a clarificat că se referea mai degrabă la săruturi şi îmbrăţişări decât la sex.

„Penny şi cu mine facem asta în fiecare dimineaţă. Ne îmbrăţişăm – uneori în pat, alteori afară din pat, toată ziua”, a spus el.

Starul a adăugat că unii dintre copiii săi au trecut prin perioada lor proastă. Aunci au băut prea mult şi au luat droguri.  Fiul său, Sean, a apărut în „Celebrity Rehab” de la VH1 în 2008, în timp ce fiic, Sarah, a vorbit despre luptele ei cu abuzul de substanţe.

Rod a adăugat că toţi au reuşit să depăşească acele episoade, iar el, ca tată, a învăţat să asculte.

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările