News

Rod Stewart, confesiuni despre consumul de droguri

Artistul britanic a declarat, recent, într-un interviu că el şi fostul său coleg din trupa Faces, Ronnie Wood, obişnuiau să folosească supozitoare cu cocaină, pentru a nu-şi distruge nasul.

Fost consumator de droguri, Rod Stewart recunoaşte că a folosit substanţe interzise, în special, cocaină, dar că nu a fost niciodată dependent. „N-am fost niciodată la dezintoxicare. Familia şi relaţiile mele nu au fost afectate. Eram doar un consumator social“, a spus acesta.

Şi, de teamă ca drogurile să nu-i distrugă septul nazal şi atunci el şi Ronnie, actualul membru al trupei The Rolling Stones, au decis să consume cocaină într-un mod mai puţin obişnuit - pe cale anală.

„Puneam drogul într-o pilulă mică, aşa cum fac francezii - un supozitor“, a declarat Rod Stewart, care, în prezent, se află în turneu de promovare a volumului său de memorii. „Am făcut asta o vreme“, a mărturisit cântăreţul, care acum are 62 de ani.

În ceea ce priveşte reputaţia sa de afemeiat, el a declarat: „Lumea crede că am avut mii de femei. Nu-i adevărat. Probabil am avut relaţii cu 50 sau 60“, s-a confesat el, despre care se ştie că îi plac foarte mult blondele. De altfel, toate cele trei soţii ale lui, Alana Stewart, Rachel Hunter şi actuala nevastă, Penny Lancaster, sunt tot blonde.

Foto: pagina personală