News

Rodica Popescu- Bitănescu o parodiază pe regina Elisabeta

Rodica Popescu- Bitănescu o parodiază pe regina Elisabeta

Actriţa Rodica Popescu Bitănescu intră în pielea Reginei Elisabeta, astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediţie iUmor. Actriţa îi va lua la roast pe cei trei juraţi.

În fiecare ediţie din cel de-al zecelea sezon, un personaj istoric îşi va face intrarea pe scena iUmor. Rând pe rând, oameni care au făcut sau încă fac istorie în locurile din care vin, precum Donald Trump, Maradona, Einstein sau Pablo Escobar, au urcat pe scena iUmor în cel de-al zecelea sezon, iar în această seară îşi face apariţia însăşi Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, jucată de actriţa Rodica Popescu Bitănescu.

Cum vor reacţiona juraţii, puteţi afla astăzi, într-o nouă ediţie iUmor. De la concurenţi, la invitaţi şi momente speciale, juraţii, dar şi cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenţi din toate colţurile lumii. Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

 

Comentarii

Modifică Setările