Gossip

Roman Abramovich divorţează din cauza unei balerine măritate?

Roman Abramovich divorţează din cauza unei balerine măritate?

MOSCOW, RUSSIA - OCTOBER 19: Chelsea owner Roman Abramovich looks on with his girlfriend Daria Zhukova prior to the UEFA Champions League Group F match between FC Spartak Moscow and Chelsea at the Luzhniki Stadium on October 19, 2010 in Moscow, Russia. (Photo by Alexander Fyodorov/Epsilon/Getty Images)

Ştim deja că mogulul rus Roman Abramovich divorţează de cea de-a treia lui nevastă, editorul unei reviste de artă, Dasha Zhukova, în vârstă de 36 de ani. Şi mai ştim că acesta va fi, probabil, un divorţ fooarte scump.

Lucrurile se anunţă a fi cu atât mai complicate cu cât, în această despărţire, ar fi implicată o altă femeie. Başca una măritată, la rândul ei. Este vorba despre balerina Diana Vishneva, de 41 de ani, din St.Petersburg, despre care s-a vorbit în presa rusă c-ar avea o relaţie cu afaceristul.

Diana Vishneva

Mai mult, aceasta a fost zărită, duminica trecută, asistând la un meci al echipei de fotbal deţinute de Abramovich, Chelsea, iar acest amănunt nu face decât să adauge paie pe focul bârfelor.

Asta pentru că imediat după ce rusul şi-a anunţat despărţirea amiabilă de Dasha Zhukova, în presa din ţara lui natală au început deja discuţiile despre posibila lui legătură cu această cunoscută balerină.

Zvonurile despre Diana Vishneva au apărut încă de acum trei ani în media, însă Roman şi surse apropiate lui au negat ferm aceste informaţii.

Roman Abramovich şi a treia soţie, Daria Zhukova

Vishneva este prezentă în această perioadă la Londra, susţinând spectacole la Royal Opera House alături de corpul de balet al companiei Mariinsky, iar duminica trecută, aceasta a postat fotografii de la meciul Chelsea-Arsenal. Un amănunt care a dat apă la moară bârfitorilor.

Modifică Setările