News

Românca a petrecut o noapte fierbinte cu Orlando Bloom în 2017, iar acum e model XXL. Cum arată Viviana Ross în prezent

Românca a petrecut o noapte fierbinte cu Orlando Bloom în 2017, iar acum e model XXL. Cum arată Viviana Ross în prezent camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Născută în Dublin din părinţi români, Viviana a cunoscut ”secunda” de succes mondial după o noapte de amor petrecută cu actorul din Piraţii din Caraibe, pe vremea când acesta era într-o pauză de relaţie cu Katy Perry, iar românca lucra la barul unui hotel de 5 stele din Londra, Chiltern Firehouse, la care Bloom era cazat.

Un martor povestea atunci pentru presa tabloidă că cei doi s-au privit în ochi în timp ce Viviana îi turna băutură în pahar, iar chimia a fost instantanee şi vizibilă. De altfel, într-o declaraţie dată ulterior, ea spunea că Orlando a încercat în fiecare dintre cele cinci nopţi petrecute în hotel să o seducă, dar ea a acceptat doar în ultima seară.

După ieşirea din tură, Orlando o aştepta în camera lui, iar după o noapte fierbinte, acesta a părăsit hotelul, însă Ross a fost găsită în aşternuturi de unul dintre managerii hotelului şi a fost concediată.

Apropiaţii spun că Viviana era, din când în când, model şi visa să devină actriţă de succes, de aceea se şi mutase la Londra. Urmase o şcoală de actorie în Germania, unde a locuit o perioadă împreună cu familia, după copilăria petrecută în România. De altfel, aceasta a şi jucat rolul principal într-o producţie lansată în 2017, One Shot Left.

După ce a aflat că a fost dată afară de la job, Orlando ar fi sunat-o să îşi ceară scuze personal, însă gestul lui nu a ajutat-o prea mult. Într-un interviu acordat la un an după acea noapte, pentru The Sun, aceasta declara revoltată: “ Am pierdut atât de mult, dar el nu a pierdut nimic. Mi-a arătat că nu are clasă şi nu e deloc un gentleman. A rupt orice legătură cu mine şi m-a denigrat, nu există nicio consecinţă pentru el, dimpotrivă, toată povestea nu a făcut decât să îi întărească imaginea. Dar asta e atât de greşită abordarea. Femeile sunt ştampilate direct, eu am pierdut credibilitatea în faţa multor designeri.O revistă de mirese dorea să îmi propună un mare contract, dar au renunţat după ce au aflat de această întâmplare”.

După nefericitul eveniment, se pare că Viviana a intrat pe o pantă descendentă şi, pe sistem nervos, a luat vizibil în greutate. Deşi frumuseţea ei naturală nu poate fi contestată, kilogramele în plus sunt vizibile acum, făcând-o să pozeze în campanii dedicate femeile care au forme.

Modifică Setările