Evenimente

Românca Andreea Sasu s-a cuplat cu ”puşcăriaşul sexy”? Au defilat împreună, pe covorul roşu, la Cannes

Românca Andreea Sasu s-a cuplat cu ”puşcăriaşul sexy”? Au defilat împreună, pe covorul roşu, la Cannes camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Surpriză de proporţii, ieri, la festivitatea de deschidere a Festivalului de la Cannes. Românca Andreea Sasu, cunoscută graţie relaţiei amoroase cu Philipp Plein, a defilat pe covorul roşu la braţul „puşcăriaşului sexy”.

Cei doi şi-au făcut apariţia la braţ, semnalând parcă o relaţie destul de apropiată. Cu toate acestea, ulterior, Jeremy Meeks, denumit ”puşcăriaşul sexy”, a dezminţit zvonurile privind o relaţie amoroasă cu românca, el fiind cuplat cu Chloe Green, cu care are şi un copil de 11 luni.

Motivul apariţiei comune a fost faptul că cei doi au fost invitaţi la premiera filmului „The Dead Don`t Die” de către – surprinză! – fostul Andreei, designerul Philipp Plein. Aşa se face că atât Andreea, cât şi Jeremy poartă ţinute create de celebrul designer.

Amintim că Jeremy Meeks a devenit celebru în urma ”mugshot-ului” (n.r. fotografiei de la cazier), o agenţie de modele recrutându-l graţie aspectului lui fizic. De când a ieşit din puşcărie, Jeremy şi-a schimbat complet viaţa, dedicându-se modellingului, dar şi vieţii de familie alături de milionara Chloe Green.

foto: Getty Images, Profimedia

Modifică Setările