Lifestyle

Românca care a avut o relaţie cu fostul fotbalist brazilian Ronaldinho. Liana Chevereşan locuieşte acum în Malta

Românca care a avut o relaţie cu fostul fotbalist brazilian Ronaldinho. Liana Chevereşan locuieşte acum în Malta camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Multe dintre româncele noastre au cucerit actori celebri, fotbalişti renumiţi. Din păcate, nu au ajuns la altar la braţul lor, dar au trăit poveşti intense de iubire. Aşa a fost şi cazul Lianei Chevereşan care s-a iubit cu fostul fotbalist Ronaldinho. Iată ce viaţă duce românca acum, cu ce se ocupă. 

Totul a început în anul 2010. Liana Chevereşan locuia deja de 8 ani la Milano ca make-up artist şi chiar acolo a avut şansa de a-l cunoaşte pe renumitul Ronaldinho. Acesta juca pe vremea aceea la A.C. Milan. Imediat sportivul brazilian şi românca din Timişoara au început o poveste de iubire, una la care nimeni nu se aştepta. 

Pe atunci, aceasta avea doar 29 de ani şi impresiona cu felul în care arăta, avea părul blond, pielea foarte deschisă la culoare şi forme de inidiat. La momentul respectiv, în 2012, cei doi încercau să ţină relaţia departe de gura lumii şi românca chiar le-a interzis părinţilor ei să discute cu presa despre acest subiect. Se ştie însă că legătura dintre ei doi a fost făcută publică de mai multe publicaţii, atât din România, cât şi din Italia. Ziarului Gazzetta dello Sport a scris Liliana este "o prietenă apropiată". Însă tatăl ei, Gheorghe Chevereşan, a dezvăluit că cei doi "se iubesc şi locuiesc împreună". "Fata mea e buna prietena cu sora lui", a declarat a vremea aceea domnul Chevereşan.

După o perioadă de timp, Liana şi Ronaldinho s-au mutat peste Ocean, în Brazilia, după transferul fotbalistului la Flamengo. Relaţia lor nu a mai rezistat şi s-au despărţit. Ce face românca acum?

Se pare că Liana Chevereşan a locuit pentru o bună perioadă în Brazilia. Este make-up artist, machiază doamnele şi domnişoarele pentru diferite evenimente. Conform informaţiilor publicate pe contul său de Instagram, aceasta ar fi acum în Malta. 

Foto: Facebook

Modifică Setările