Red Carpet

Româncele au furat toate blitzurile la Milan Fashion Week. Uite cine ce creaţii a purtat FOTO

Româncele au furat toate blitzurile la Milan Fashion Week. Uite cine ce creaţii a purtat FOTO camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Când vine vorba despre modă, româncele sunt cele mai elegante apariţii. Uite cu ce ţinute au impresionat Iulia Albu şi Diana Toma.

În perioada 17-23 septembrie, toate numele mari din moda mondială au fost prezente la Săptămâna Modei de la Milano. Fendi, Prada, Versace, GUCCI, Moschino au fost doar câteva dintre brandurile care şi-au prezentat noile colecţii primăvară-vară 2020 şi au electrizat scena cu ţinutele lor. Şi de la noi au fost prezente două nume importante care au luat pulsul prestigiosului eveniment de fashion: Iulia Albu şi bloggeriţa şi Diana Toma.

Iulia Albu a impresionat cu ţinutele MaxMara, purtate şi accesorizată în stilu-i inconfundabil.

Bulinele par să fi fost favoritele fashion editorului, care a optat pentru un costum cu pantalon MaxMara, căruia i-a dat un iz asiatic prin purtarea unei funde inspirate din portul geishelor, dar şi pentru o rochie cu fusta din volane tipic spaniole şi şliţ adânc pe picior. La ambele ţinute, Iulia Albu a purtat pantofi-sanda Valentino şi o coafură retro cu un fascinator împletit extrem de şic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milano ❤️

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

Demonstraţiile de stil au continuat cu o rochie flamboaiantă cu mâneci bufante din organza metalizată aurie, în dulcele stil disco, în perfectă concordanţă cu coafura tipică anilor '80-'90, şi cu un outfit Gucci de evidentă factură asiatică, practic un kimono purtat în manieră contemporană. (vezi mai multe în galeria foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milano ❤️

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

 

Şi designerul Nicoleta Negură şi-a dat concursul la Milan Fashion Week. Originară din Piatra Neamţ, designerul care de-a lungul timpului a creat ţinute pentru mai multe vedete autohtone, a participat la acest eveniment exclusivist cu o rochie specială purtată de fashion blogger-ul Diana Toma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mă bucur când munca mea este apreciată, când eforturile mele au ecou şi peste hotare. Am participat cu ţinutele mele la unul dintre cele mai importante evenimente din moda internatională- Milano Fashion Week- unde cei mai influenţi designeri îşi prezinta colecţiile şi trasează tendinţele pentru sezonul de primăvară-vară 2020. Eu personal nu am fost prezentă, însă am fost reprezentată de două persoane cu impact mare în mediile de socializare, este vorba despre Codrina Apostolşi Diana Toma cărora le mulţumesc! Apariţia lor a "blocat" obiectivele aparatelor de fotografiat, iar presa de specialitate deja a consemnat acest moment. Ce pot să spun după valul de mesaje frumoase pe care le-am primit?? Că mă bucur enorm şi vă mulţumesc că îmi sunteţi alături🤗🙏🙏 #milanofashionweek #italy #romaniandesign #fashion #dress #nicoletaneguradress #nicoletaneguradesign #storyofmylife

A post shared by Nicoleta Negura (@nicoletaneguraofficial) on

Apariţia Dianei a fost extrem de apreciată, iar fotografii s-au înghesuit să imortalizeze creaţia realizată din organza de mătase naturală şi ţesută cu flori de bumbac. Practic, Nicoleta Negură i-a cucerit pe italieni cu această rochie deosebită.

„Mă bucur când munca mea este apreciată şi peste hotare. Am participat cu ţinutele mele la unul dintre cele mai importante evenimente din moda internatională - Milano Fashion Week - unde cei mai influenţi designeri îşi prezinta colecţiile şi trasează tendinţele pentru sezonul de primăvară-vară 2020. Eu personal nu am fost prezentă, însă am fost reprezentată de două persoane cu impact mare în mediile de socializare, este vorba despre Codrina Apostol şi Diana Toma, cărora le mulţumesc! Apariţia lor a "blocat" obiectivele aparatelor de fotografiat, iar presa de specialitate deja a consemnat acest moment. Ce pot să spun după valul de mesaje frumoase pe care le-am primit?? Că mă bucur enorm şi vă mulţumesc că îmi sunteţi alături", a spus Nicoleta Negură pe conturile sociale.

Reuşita designerului a fost aplaudată de apropiaţi, de cei care îi poartă ţinutele, dar şi de fanii acesteia de pe Facebook şi Instagram.