News

Româncele care i-au picat cu tronc lui Hugh Hefner

Româncele care i-au picat cu tronc lui Hugh Hefner

Printre sutele de manechine internaţionale care au ajuns în graţiile celebrului fondator Playboy s-au numărat şi câteva românce, care l-au întâlnit pe acesta şi care au fost chiar ofertate să pozeze în celebra revistă pentru adulţi. Huigh Hefner s-a stins din viaţă ieri, în Playboy Mansion Andreea Mantea Andreea Mantea a avut ocazia de a-l întâlni pe Hugh Hefner în 2008, după ce acesta a remarcat-o în paginile revistei Playboy, ediţia din România. Vedeta a fost chemată în Los Angeles, la Playboy Manson, pentru a-l întâlni, dar şi pentru a realiza un calendar extrem de sexy, alături de alte 11 modele internaţionale. ”Sunt nerăbdătoare să ajung acolo. Mă bucur că cei de la Playboy m-au ales cu atât mai mult cu cât nu sunt blondă. Ştiu că Hefner preferă blondele”, spunea Mantea la acea vreme. Fotografii cu Andreea Mantea din calendare si pictoriale Playboy. Andreea Mantea Andreea Mantea

“În prima zi în care am ajuns, am fost ceva mai liberă şi am avut şi eu timp de câteva cumpărături. După aceea a început însă un maraton de şedinţe foto. Mă trezeam la 7 dimineaţa şi ziua de lucru se încheia la 7 seara. A fost greu, dar plăcut în acelaşi timp”, povestea Andreea, imediat după experienţa inedită.

Tot ea mărturisea că a avut ocazia de a-l întâlni pe Hugh, dar şi pe faimoasele sale iubite. “Am ieşit la masă cu Hugh şi cu blondele lui şi pot să mărturisesc că m-am simţit bine cu ei”, a mărturisit Mantea.

Donnna Lăzărescu

O altă româncă care i-a atras atenţia lui Hugh Hefner a fost Donna Lăzărescu, originară din Lugoj. Românca a refuzat, însă, oferta ”tăticului Playboy” de a poza goală, deşi suma cu care a fost de cinci cifre. Drept prin urmare, la câţiva ani de la acest moment, nu se mai ştie nimic despre ea.

Alina Puşcău

Şi Alina Puşcău s-a numărat printre româncele preferate de Hugh Hefner. Pictorialul pe care l-a realizat pentru ediţia americană a revistei ”Playboy” a ajuns şi-n mâinile ”tăticului Playboy”, care s-a arătat încântat de frumuseţea româncei. ”Alina e supersexy, e o româncă de-a dreptul superbă”, a declarat, impresionat, Hugh Hefner la acea vreme despre cea care a fost iubita lui Vin Diesel.

Modifică Setările