Agenda

România-SUA. Primul meci internaţional la Exatlon 2!

România-SUA. Primul meci internaţional la Exatlon 2!

În această seară, de la 19:30, echipele Războinicilor şi Faimosilor de la Exatlon România vor lasă orgoliile la o parte şi vor reprezenta o singură echipa unită în meciul internaţional România- Statele Unite. Vestea a fost dată, aseară, de Cosmin Cernat şi i-a impresionat pe Războinicii şi Faimoşii pregătiţi să dea totul în această confruntare unică.

Misiunea echipei din România va fi una dificilă, având în vedere că echipa Exatlon S.U.A  ajuns în Republica Dominicană încă din luna iulie, iar cele câteva săptămâni în care americanii şi-au însuşit traseele pot constitui un avantaj major în confrutare. Interesant este că, printre rivalii americani cu care vor da piept românii noştri în această seară, se află gimnastul Tommy Ramos, originar din Puerto Rico, fostul iubit al Cătălinei Ponor şi unul dintre cei mai buni sportivi ai lumii.

În emisiunea de aseară, Faimoşii au întors jocul în favoarea lor, cu un scor de 10 - 8, Mirel Drăgan fiind şi cel care a înscris punctul decisiv. Acest avantaj i-a pus pe Faimoşi în postura de a juca la „Panoul cu bani”, o noutate a cestui sezon şi locul unde inspiraţia şi norocul pot face diferenţa şi le pot aduce concurenţilor suma maximă de 10.000 de dolari.

Lili Sandu

Faimoşii au câştigat aseară 5 000 de dolari prin reprezentatul lor, gimnasta Monica Roşu. Cu această sumă, aceştia au ales să trăiscă o experienţă de neuitat: au vizitat cascada El Limon şi şi-au petrecut noaptea într-o vilă luxoasă.

Monica Roşu

În emisunea din această seară vor urma momente de o tensiune maximă, iar meciul internaţional  România – S.U.A va ţine o o ţară întreagă cu sufletul la gură.