News

Romaniţa Iovan, iniţiatoarea unui marş pe motoare în memoria lui Adrian Iovan FOTO/VIDEO

Romaniţa Iovan, iniţiatoarea unui marş pe motoare în memoria lui Adrian Iovan FOTO/VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 19 poze

Au trecut doi ani şi jumătate de la moartea fostului ei soţ, regretatul pilot Adrian Iovan, dar creatoarea de modă are grijă să-i păstreze vie memoria.

Romanita Iovan motocicleta

De dragul fiului lor, Albert, Romaniţa Iovan îl comemorează adesea pe fostul ei soţ, Adrian Iovan, decedat mult prea devreme şi mult prea brutal în cadrul teribilului accident aviatic de pe 20 ianuarie 2014 din munţii Apuseni.

13406783_1349419125086521_4949104934541261094_n

În memoria sa, a înfiinţat Asociaţia Adrian Iovan, care s-a întrunit din nou weekendul trecut, în preajma Zilei Aviaţiei, pentru un marş pe motociclete - Adrian Iovan era un împătimit al motoarelor, motiv pentru care Romaniţa a hotărât să facă această comemorare pe două roţi.

https://vimeo.com/171611193?ref=fb-share&1

Locul de întâlnire al motocicliştilor a fost stabilit în Piaţa Alba Iulia din Bucureşti, iar traseul a fost stabilit spre statuia din Piaţa Aviatorilor.

"E foarte important pentru noi să ne aducem aminte de Adrian şi să-l comemorăm. Pe 20 Iulie este Ziua Aviaţiei Române. Ne-am dus la Cununia Civilă pe motor. Acel motor este în momentul de faţă puţin defect, dar va fi reparat şi ne vom organiza anul viitor. Unul dintre băieţi îl va folosi", a spus Romaniţa Iovan exclusiv pentru Antena Stars despre evenimentul organizat împreună cu cei de la Harley Davidson.

Modifică Setările