News

Romina Power crede că fiica ei trăieşte. "Noiembrie este luna în care s-a născut Ylenia"

Romina Power crede că fiica ei trăieşte. "Noiembrie este luna în care s-a născut Ylenia"

S-a săturat să trăiască cu îndoieli! Romina Power lansează un apel disperat pe Instagram pentru a-şi regăsi fiica. Ylenia este dispărută de 25 de ani, iar informaţiile care apar despre ea sunt controversate.

"Fiica mea, minunată şi veselă. Astăzi e ziua ta şi mereu ne vom aminti. Cele mai frumoase urări, iubirea mea, oriunde ai fi’’, aşa suna unul dintre mesajele postate de Romina pe un cont de socializare, de ziua fiicei sale.

Deşi este dispărută de 25 de ani, Romina are în fiecare an, în luna noiembrie, un gând de suflet pentru Ylenia. Acum cere mai multe informaţii.

„Noiembrie este luna în care s-a născut Ylenia. Dispărută în Statele Unite în ianuarie 1994. Avea 23 de ani. Nu mi-am pierdut niciodată speranţa că o voi strânge din nou în braţe. Ştiu că trebuie să se fi schimbat de atunci, dar dacă cineva recunoaşte o femeie care seamănă cu fata asta, contactaţi-mă. Mulţumesc”, a fost mesajul prin care Romina Power şi-a îndemnat fanii să distribuie fotografia.

Romina Power şi Al Bano s-au întâlnit în 1965, la Sanremo, iar cinci ani mai târziu au devenit soţ şi soţie. Când erau în vogă şi înregistrau succes dupa succes, cei doi şi-au pierdut unul dintre patru copii în condiţii misterioase. Atunci, între Romina şi Albano şi-au făcut lor reproşurile, iar relaţia lor s-a rupt. Acum încearcă să reclădească tot ce au pierdut. Cântă împreună şi sunt mai apropiaţi ca niciodată.

Comentarii

Modifică Setările