News

Romina Power, despre relaţia cu Al Bano şi fosta sa soacră: “Acest gest a confirmat totul!”

Romina Power, despre relaţia cu Al Bano şi fosta sa soacră: “Acest gest a confirmat totul!” camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Romina Power a vorbit pe larg despre viaţa ei privată şi profesională, făcând o menţiune specială despre soacra sa, Jolanda, care a decedat în 2019 după o lungă bătălie cu o boală cruntă.

Romina Power a avut o relaţie specială cu Jolanda, spre deosebire de Al Bano Carrisi, care nu a fost niciodată pe deplin apreciat de mama ei, diva de la Hollywood Linda Christian. În Cellino, San Marco Jolanda a întâmpinat-o pe Romina ca pe propria fiică şi a suferit foarte mult când Power a părăsit-o pe cântăreaţă.

„Cea mai mare confirmare a iubirii pe care mi-o purta am avut-o când, după atâţia ani, eu şi cu Al Bano am reluat cântările. A vrut să plătească singură biletul, a stat în primul rând şi s-a repezit spre mine să mă sărute".

 

În ceea ce îl priveşte pe Al Bano, Romina este fericită că au reluat colaborarea. Solista este conştient că pe scenă, artistic vorbind, ea şi fostul ei soţ rămân o forţă, o adevărată putere.

„Acum este distractiv să ai concerte cu el. Acum, pe scenă îi pot spune totul, pentru că în camera de hotel nu mai poate să mă învinovăţească. Nimic nu s-a schimbat pe scenă, suntem încă perfecţi".

Romina Power recunoaşte că nu are o relaţie în prezent , dar  este gata să se îndrăgostească din nou. Artista nu vrea să rămână singură restul zilelor. Situaţia lui Al Bano Carrisi este diferită. El şi-a găsit liniştea lângă Loredana Lecciso.

Între urcuşuri şi coborâşuri, cei doi au bifat 20 de ani împreună. Recent, s-a vorbit despre o despărţire, dar Al Bano a negat totul, mărturisind că a ajuns în sfârşit cu Loredana la seninătatea pe care şi-o dorea de mult timp. De Romina Power îl leagă doar o mare afecţiune şi colaborarea pe care o au.

Printre altele, Albano şi Romina sunt pe cale să devină bunici pentru a treia oară. Fiica lor, Cristel, este din nou însărcinată. Prezentatoarea este căsătorită din 2016 cu miliardarul croat Davor Luksic şi locuieşte la Zagreb.

 

Modifică Setările