News

Romina Power, marcată de dramele prin care a trecut. Cât s-a schimbat artista

Romina Power, marcată de dramele prin care a trecut. Cât s-a schimbat artista

Au format unul dintre cele mai frumoase cupluri, dar la un moment dat o tragedie i-a separat. Romina Power şi-a pierdut fiica, apoi mariajul. Aceste drame au schimbat-o total.

Romina Power şi Al Bano s-au întâlnit în 1965, la Sanremo, iar cinci ani mai târziu au devenit soţ şi soţie. Când erau în vogă şi înregistrau succes dupa succes, cei doi şi-au pierdut unul dintre patru copii în condiţii misterioase. Atunci, între Romina şi Albano şi-au făcut lor reproşurile, iar relaţia lor s-a rupt. Ylenia a fost declarată moartă după 20 de ani de la dispariţie.

La câţiva ani de la separare, după ce şi-au legat viaţa de altcineva, cei doi au început să cânte din nou împreună. Ba mai mult, se zvoneşte că trăiesc din nou o iubire de poveste.

Romina Power are astăzi 68 de ani şi pare marcată de toate tragediile trăite. Artista care afişa o siluetă de invidiat, avea un păr superb şi un zâmbet cu care cucerea pe orcine s-a îngrăşat vizibil şi poartă pe chip semnele unei mari suferinţe. Deşi fiica ei a dispărut în urmă cu 25 de ani, artista nu uită niciodată, pe 29 noiembrie, când era ziua ei, să posteze un mesaj cu urări. "Fiica mea, minunată şi veselă. Astăzi e ziua ta şi mereu ne vom aminti. Cele mai frumoase urări, iubirea mea, oriunde ai fi’’, aşa sună unul dintre mesajele postat de Romina pe un cont de socializare.