News

Rona Hartner a ajuns pe masa de operaţie. Artista a anunţat că are o tumoră VIDEO

Rona Hartner a ajuns pe masa de operaţie. Artista a anunţat că are o tumoră VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Veste şoc în lumea artistică! Cântăreaţa a anunţat că medicii i-au descoperit o tumoră, pe care astăzi vor încerca s-o îndepărteze chirurgical.

I-a fost mereu teamă de medici şi de spitale, dar acum a ajuns ea însăşi pacientă. Rona Hartner (45) este internată din weekend la Spitalul Floreasca, unde va fi supusă unei operaţii. Artista ar fi trebuit să plece în Franţa, dar s-a simţit rău şi, la analize, medicii i-au descoperit o tumoră pe colon. 

"Am avut o mică stare proastă joi noaptea, vineri am fost preluată de urgenţă. Au găsit ceva la tomograf care nu e prea bun vreau doar să spun tuturor să nu vă fie frică să mergeţi la doctor când vă simţiţi rău, pentru că poate fi mai rău ceea ce avem decât ce pare. Eu am crezut că este o ocluzie intestinală, dar este vorba despre o tumoare. Nu mi-e frică să o oprez în urgenţă. E cea mai bună soluţie. Vă rog să vă rugaţi pentru mine", a transmis Rona Hartner, pe contul personal de Facebook. 

Vestea a fost un adevărat şoc pentru toată lumea, dar mai ales pentru artistă şi apropiaţii săi, mai ales că tatăl ei a avut cancer, ce-i drept pulmonar, cauzat de fumatul excesiv.

Acum, Rona Hartner îşi pune toată speranţa în medicul Beuran.

"N-am nicio grijă, n-am nicio frică. Domnul doctor mi-a zis că la tomograf a reieşit că tumoarea este localizată, deci operabilă. Am încredere în doctorii români."

Alături de Rona se află şi logodnicul ei, Hervé. Rămâne de văzut când se va putea întoarce Rona pe platourile de filmare din Antena 1, unde fusese solicitată pentru noua emisiune prezentată de Dan Negru, "Scena misterelor".

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările