Vedete

Rona Hartner, declaraţii neaşteptate. Vrea să devină mamă la trei luni de când a învins cancerul

Rona Hartner, declaraţii neaşteptate. Vrea să devină mamă la trei luni de când a învins cancerul camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Rona Hartner zâmbeşte din nou după ce a învins cancerul. Are mari planuri alături de soţul ei, vor să devină părinţi. 

La aproape 47 de ani, Rona Hartner a trecut prin cele mai mari încercări ale vieţii. A fost diagnosticată cu o boală cumplită, dar a continuat lupta şi a ieşit victorioasă. Au trecut aproximativ trei luni de când medicii i-au spus că e sănătoasă, că a învins cancerul. Acum, vedeta se concentrează pe viaţa profesională, cântă la diferite evenimente, dar şi compune. 

Şi în viaţa personală este foarte împlinită, ea şi soţul se gândesc să devină părinţi.  

”Mă simt bine, m-a ajutat Dumnezeu să depăşesc aceasta perioadă. Sunt vindecată, practic, putem să anuntăm în mod oficial. Şi gurile rele să se abţină să mai spună prostii. (…)

Am învăţat foarte mult din acest an. Mi-am dat seama că aveam nişte frici, nişte dubii în ceea ce-L priveşte pe Dumnezeu şi că, trecând prin această încercare, am fost obligată să mă abandonez mai mult lui Dumnezeu şi să nu-mi mai fie frică deloc de moarte, nici să nu prea preţuiesc viaţa mai mult decât trebuie. Dumnezeu a vrut să fiu salvată de la multe ori anul acesta, nu o dată.

Mi-am dat seama că fără ajutorul lui Dumnezeu n-aş fi putut acum să mă căsătoresc, pe 5 octombrie. Da, la 10 zile după ce am terminat citostaticele, ne-am căsătorit. Şi ne gândim chiar să avem şi un copil, dacă vrea Dumnezeu. Am fost vindecată de foarte multe frici şi angoase”, a povestit Rona Harter pentru ciao.ro.

Rona Hartner: "Mi-am cumpărat o casă nouă pe Coasta de Azur"

După ce-a trecut cu bine de cea mai mare încercare a vieţii sale, cancerul, artista se bucură de viaţă la malul mării, în Franţa.

Ultimele luni au fost ca un carusel emoţional pentru Rona Hartner, care a ştiut să depăşească, cu aceeaşi dezinvoltură care o caracterizează, toate provocările vieţii. Iar acum vrea să trăiască la maximum fiecare clipă, să se bucure de viaţă şi de şansa de-a putea trăi la malul mării, lângă Toulon - unde de altfel s-a şi căsătorit cu Hervé.

Modifică Setările