News

Rona Hartner, mărturii sfâşietoare, cât a contat dragostea în faţa bolii:„El m-a văzut pe jumătate moartă la spital”

Rona Hartner, mărturii sfâşietoare, cât a contat dragostea în faţa bolii:„El m-a văzut pe jumătate moartă la spital”

Rona Hartner se simte mai fericită ca niciodată. Artista crede că partenerul ei de viaţă a fost cel care a ajutat-o să învingă o bătălie grea, cea cu cancerul, şi că datorită iubirii pentru el a avut puterea să continuie, chiar şi când furtunile păreau să o învingă. De aceea, a avut curajul să îi spună ’’Da!’’ la doi ani de când s-au cunoscut, dar după multe momente grele trecute împreună.

Solista a avut în weekend nunta la care a visat o viaţă întreagă şi care a venit doar la câteva zile de la ultima şedinţă de chimioterapie.

„El m-a văzut pe jumătate moartă la spital. M-a văzut cu chimioterapie. M-a văzut aproape paralizând în casă de la efectele secundare. M-a văzut de trei ori la un pas de moarte. A stat lângă mine şi nu m-a văzut deloc vedetă, nu m-a văzut star, nu m-a văzut machiată. M-a văzut praf. M-a iubit şi m-ar fi făcut să mă simt frumoasă orice aş fi păţit din cauza acestei boli, el m-a făcut să mă simt totuşi o prinţesă şi o femeie frumoasă. A trăit un an sălbatic cu mine şi m-a suportat în cel mai greu moment din viaţa mea, a fost cu mine. Mi-a fost aproape”, a mărturisit Rona Hartner la Antena Stars. 

Diagnosticată cu cancer, artista a trecut printr-o operaţie complicată în România şi a urmat sedinţe de chimioterapie în Franţa. Acum pare că a reuşit să treacă peste perioada dificilă şi încearcă să îşi recapete tonusul de altădată.

 

Modifică Setările