News

Rona Hartner, mesaj dureros de pe patul de spital: „Vă sun să vă rugaţi pentru mine! Am reacţii adverse şi nu prea e bine“

Rona Hartner, mesaj dureros de pe patul de spital: „Vă sun să vă rugaţi pentru mine! Am reacţii adverse şi nu prea e bine“

Anul 2019 a început cum nu se putea mai prost pentru Rona Hartner, vedeta afirmând în luna februarie că are cancer la colon şi că va fi operată pentru îndepărtarea tumorii.

După ce a suferit mai multe intervenţii chirurgicale în Franţa, Rona Hartner a început tratamentul cu citostatice şi îşi ţine la curent fanii de pe Facebook cu activitatea ei. În urmă cu mai puţin de 24 de ore, vedeta a făcut un live pe celebra reţea de socializare, în care a dezvăluit că nu se simte foarte bine şi că a fost internată din nou în spital.

„Iarăşi vă sun să vă rog să vă rugaţi pentru mine. Fac chimioterapia şi am nişte reacţii un pic adverse. Am făcut puls 141 şi temperatură şi nu prea e bine. Trebuia să stau o zi la spital şi până la urmă stau şi astăzi şi sper să nu mă ţină prea mult, ca să pot să ajung pe 25 mai la Sala Palatului. Am concert cu Daniel Trifu şi aş vrea să fiu prezentă. Aşa că, de la o zi la alta, nu ştim ce se întâmplă cu boala asta. Vă rog să vă rugaţi pentru mine. Este o încercare, iarăşi... E clar... chimioterapia nu e uşoară şi cred că am avut o reacţie specială, aşa că sunt la spital în Franţa. Rugaţi-vă pentru mine. Am multe evenimente, dar să văd cum o scot la capăt. Mulţumesc mult, ştiu că atunci când v-aţi rugat pentru mine mi-a mers foarte bine. Şi am să vă rog să vă rugaţi în continuare. O să încerc să mă odihnesc, dar nu este uşor să faci chimioterapia. E mai obositor decât ce am crezut eu la început, dar trebuie făcută. Domnul doctor mi-a spus că trebuie să fiu o luptătoare şi un soldar. Încerc, dar e cam greu“, a spus Rona Hartner.

Modifică Setările