OK! TV Online

Rona Hartner: "Mi-am cumpărat o casă nouă pe Coasta de Azur" VIDEO

Rona Hartner: "Mi-am cumpărat o casă nouă pe Coasta de Azur" VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

După ce-a trecut cu bine de cea mai mare încercare a vieţii sale, cancerul, artista se bucură de viaţă la malul mării, în Franţa.

Ultimele luni au fost ca un carusel emoţional pentru Rona Hartner, care a ştiut să depăşească, cu aceeaşi dezinvoltură care o caracterizează, toate provocările vieţii. Iar acum vrea să trăiască la maximum fiecare clipă, să se bucure de viaţă şi de şansa de-a putea trăi la malul mării, lângă Toulon - unde de altfel s-a şi căsătorit cu Hervé.

"Mi-am cumpărat o casă nouă pe Coasta de Azur, pe malul mării. Stau la cinci minute de plajă", a dezvăluit Rona Hartner la "E OK să fii vedetă?".

"Anul trecut, când l-am cuinoscut pe Hervé, atât de tare m-am bucurat că facem un proiect electro-gospel, încât toată vara n-am fost la plajă, eu locuind la 5 minute de mare. Eu ajungeam la plajă la 8 seara, pe frig. Nu respectam faptul că aveam nevoie de vacanţă cu adevărat. Aşa că îmi doream, de ani şi ani de zile, un an sabatic. Uite că l-am avut anul ăsta, n-am mai putut să iau avionul, drept pentru care i-am zis lui Hervé că dacă există vreo zi de la Dumnezeu să nu merg la plajă înseamnă că nu mă respect deloc. Vreau să simt că şi trăiesc", ne-a mai spus ea.

Ce face Rona Hartner pe Coasta de Azur? "Mă ocup de clubul Le Telegraph din Toulon. Acolo dau cursuri de dans românesc, ţigănesc, îi învăţ pe oameni să danseze, fac show-uri..."

Întrebată de Dana Săvuică pe ce obişnuieşte să-şi cheltuiască banii, Rona Hartner a spus că: "Dau bani pe case şi pe chestii tehnice. Sunt foarte ahtiată după tehnică. Acum ne-am luat cel mai bun sistem de sunet pentru noi doi să facem concerte, că ne invită lumea pe Coasta de Azur şi noi venim cu propriul nostru sistem de sunet. Avem un home studio extraordinar, foarte echipat. Îmi plac foarte mult chestiile tehnice, tabletele, telefoane... Înainte îmi cumpăram foarte multe bijuterii şi când am plecat la Locarno să iau primul meu premiu din carieră, mi-a spart cineva casa şi mi-a luat toate bijuteriile, rubine, safire, diamante albastre... Şi din momentul ăla n-am mai preţuit deloc asta. Am o cruciuliţă la gât, două inele de logodnă şi verigheta - care e cea mai mică. Nu mai dau importanţă!

Iată ce a mai spus Rona Hartner la "E OK să fii vedetă?":

Modifică Setările