Agenda

Rona Hartner, sedusă de arome în bucătăria lui Dinescu FOTO&VIDEO

Rona Hartner, sedusă de arome în bucătăria lui Dinescu FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

De pe Coasta de Azur pe malul Dunării. Artista vine la „Politică şi delicateţuri” şi povesteşte cu sinceritate despre viaţa ei artistică şi cea personală, în timp ce poetul o seduce cu rafinamentul său în bucătărie.

Invitata lui Mircea Dinescu la "Politică şi delicateţuri" din prima duminică din noiembrie este actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner, pe care poetul o seduce încă de la început cu dibăcia sa culinară.

Ajutat de celebra sa invitată, Dinescu pregăteşte o salată cu limbă şi creier de viţel, în care pune şi sfeclă, ingredientul numărul 1 din bucătăria poetului în această toamnă.

„Mircea este un artist în bucătărie, un balerin care zboară printre ingrediente”, spune Rona care nu se mai satură să guste din ce găseşte pe masa masterchef-ului. De comun acord, cei doi hotărăsc ca salata să se numească „limba dulce a Ronei” şi se apucă de felul al doilea, limbă cu măsline, preparată după reţeta poetului, cu un sos de vin şi dulceaţă de ardei iute.

Pus pe şotii, Dinescu îşi tachinează musafira cu aluzii referitoare la scandalul amoros în centrul căruia Rona a fost acum câţiva ani şi despre care actriţa vorbeşte acum cu sinceritate. În cramă, cei doi discută despre cariera şi proiectele Ronei Hartner şi ascultă muzica tarafului lui George Ness. Ritmurile tarafului o determină pe Rona să se ridice de la masă şi să cânte şi să danseze, spre deliciul lui Dinescu: „e o tipă voluptoasă, are muzica în sânge!”.

Duminică, nu rataţi întâlnirea dintre două personalităţi incandescente, care se provoacă reciproc, se tachinează şi se bucură de întâlnirea celuilalt. "Politică şi delicateţuri" începe la 15.30 şi poate fi următită la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Modifică Setările