News

Ronaldinho este plasat în “arest de lux” după ce fusese acuzat de uz de acte false

Ronaldinho este plasat în “arest de lux” după ce fusese acuzat de uz de acte false camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ronaldinho şi fratele său au fost arestaţi luna trecută pentru că ar fi încercat să intreîn Paraguay cu paşapoarte false. La începutul lunii aprilie au fost mutaţi în arest de 5 stele. 

Fostul superstar al Barcelonei a fost avertizate că poate petrece până la şase luni înspatele gratiilor deoarece a folosit paşapoarte false pentru a intra pe teritoriul Paraguayului, dar după doar 32 de zile a fost pus în libertate după o revizuire a condamnării. Acesta nu va beneficia, momentan, de viaţa în libertate deplină, fiind plasat în arest la domiciuliu, alături de fratele lui, la hotelul de lux Palmaroga dinAsuncion, capitala Paraguayului. Ronaldinho a fost surprins îmbrăţişându-şi familia şi prietenii în timp ce mergea spre noua locaţie unde va sta în izolare. Este un arest de lux, deoarece hotelul are piscină, săli de fitness, terase şi restaurante de 5 stele.

Hotelul Palmaroga, noua "puşcărie" a starului de la Barcelona

Sute de oameni îl aşteptau în faţa hotelului să se cazeze.

Pe perioada şederii în închisoare, Ronaldinho a pierdut un joc de tenis de picior la dublu cu un criminal condamnat şi cu un tâlhar. El a marcat cinci goluri în campionatul închisorii şi a primit un tort de la colegii de celulă cu prilejul aniversării după gratii a celor 40 de ani. 

 

 

Comentarii

Modifică Setările