Vedete

Ronaldo are avion de 25 de milioane de dolari. E o bijuterie. Fotbalistul a ieşit din carantină şi a plecat la drum

Ronaldo are avion de 25 de milioane de dolari. E o bijuterie. Fotbalistul a ieşit din carantină şi a plecat la drum camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

După două luni în carantină în ţara sa natală, Portugalia, Cristiano Ronaldo s-a întors în Italia. Familia, echipa şi gărzile de corp l-au însoţit în această călătorie. În sfârşit, fotbalistul va îşi va relua  pregătirea alături de Juventus.

Cum a ajuns Ronaldo la Torino? Bineînţeles că a apelat la avionul său personal. Cristiano are o pasiune pentru maşinile scumpe, aşa că în garajul lui poţi descoperi câteva exemplare de neuitat. Pe lângă colecţia de vehicule scumpe, sportivul deţine şi un avion privat de lux. În lume există doar 250 de astfel de exemplare.  Ronaldo l-a cumpărat în 2015, iar astăzi  zboară frecvent cu iubita şi copiii şi postează fotografii pe reţelele de socializare. Fotbalistul face şase ore din Madeira la Torino.

În avion pot urca până la 10 persoane, iar fiecare va avea senzaţia că se află într-un palat. Aici poţi descoperi o bucătărie complet echipată, tehnologie şi utilităţi de top. Wi-Fi şi telefoane.

 

Modifică Setările