News

Rooney Mara este însărcinată! Actriţa şi Joaquin Phoenix vor deveni părinţi în scurt timp

Rooney Mara este însărcinată! Actriţa şi Joaquin Phoenix vor deveni părinţi în scurt timp camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Actriţa Rooney Mara este însărcinată cu primul copil! Se pare că aceasta şi logodnicul său, Joaquin Phoenix, câştigător al unui Oscar, vor deveni părinţi în scurt timp. 

Joaquin Phoenix şi logodnica sa, Rooney Mara, aşteaptă primul copil, a declarat un apropiat al cuplului pentru Page Six. Cei doi au ascuns multe luni de zile bucuria din viaţa lor, căci actriţa ar fi chiar în trimestrul al doilea de sarcină. Rooney Mara a fost surprinsă mergând în vizită la sora sa, Kate Mara. Actriţa purta haine foarte largi, culori neutre. Probabil îşi doreşte cu orice preţ să îşi ascundă burtica de gravidă pentru a nu trezi suspiciuni. Se pare că ar fi chiar în a şasea lună de sarcină.  

 

Conform informaţiilor apărut pe Page Six, cei doi actori au refuzat să facă declaraţii sau că comenteze pe marginea acestui subiect. În 2019, Rooney Mara s-a logodit cu Joaquin Phoenix. Nici atunci nu au oferit prea multe detalii, dar actriţa a fost surprinsă cu un inel superb pe deget.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, el a făcut primul pas: "Este singura fată pe care am căutat-o pe Internet. Am fost prieteni, am vorbit prin email. Nu am mai făcut asta înainte. Nu mi-am propus să întâlnesc o fată în mediul online".

Cum s-a cuminţit Joaquin Phoenix alături de Rooney Mara

El este un hipster cu care e greu de relaţionat, iar ea este una dintre puţinele femei celebre care reuşesc să-l suporte. Vorbim de talentatul actor Joaquin Phoenix, în vârstă de 44 de ani, şi de Rooney Mara, o actriţă la fel de genială, cu zece ani mai mică decât starul din Walk The Line. Ceva mai presus de simpla atracţie fizică i-a adus împreună şi ceva mai profund decât asta îi face să-şi continue destul de intriganta poveste de dragoste într-un Hollywood despre care amândoi spun că nu-i reprezintă.

Ei bine, după trei ani de relaţie, aceşti doi inadaptaţi au decis să facă un pas destul de convenţional pentru ei. S-au logodit. Şi mai curios este că cei doi au făcut-o după şabloane atât de des urmate în Cetatea Filmului: el a cerut-o de nevastă cu un inel cu diamant spectaculos. Dacă ar fi să ne gândim la felul în care s-au cunoscut cei doi, am zice c-au fost predestinaţi. Totul a început pe platourile filmului „Maria Magdalena“ (2016), în care Rooney a jucat-o pe eroina titulară, iar Joaquin pe Iisus.

Foto: Profimedia