Lifestyle

Roxana Blagu a ajuns la celebra fermă din "Dallas". Uite ce vacanţă i-a oferit Andrei Badiu în America!

Roxana Blagu a ajuns la celebra fermă din "Dallas". Uite ce vacanţă i-a oferit Andrei Badiu în America! camera-retro icon Vezi galeria 40 poze

La aproape un an de la căsătoria lor secretă, cei doi savurează o a doua lună de miere în Statele Unite.

Spunem lună de miere, pentru că Roxana Blagu (ex-Trident) şi Andrei Badiu (fostul soţ al Oanei Frigescu), sunt la fel de îndrăgostiţi ca la început. După şapte ani de relaţie şi unul de căsătorie, cei doi sunt nedespărţiţi şi au business-uri înfloritoare: Roxana în domeniul designului vestimentar, sub titulatura Helene Pisc, iar Andrei în domeniul financiar-contabil, unde face performanţă ca expert contabil şi expert în audit.

De fapt, tocmai funcţia lui de membru al Consiliului Superior al CECCAR (Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România) l-a dus tocmai în New York, la conferinţa Russell Bedford International - un for internaţional important în domeniu. De la această întâlnire, Andrei Badiu a plecat şi cu diploma de Campion Social Media. Iar partenera sa de viaţă, care l-a însoţit în această deplasare, a furat privirile tuturor, Roxana arătând ca un star de cinema în rochia ei de seară roşie, cu capă de blană.

După cele câteva zile petrecute în Manhattan, centrul financiar al Americii, dar şi al lumii, unde Roxana a realizat un mic pictorial pentru rochiile Helene Pisc, cei doi au testat câteva modele de Tesla - automobil pe care Andrei urmează să şi-l achiziţioneze în curând - şi au ajuns şi în Dallas (Texas) şi Los Angeles (California).

Popasul din Dallas nu putea să nu includă şi o vizită la Southfork Ranch, celebra fermă din serialul "Dallas" care făcea furori în România anilor '80-'90.

După oprirea lui Southfork, cei doi au ajuns în Los Angeles, polul distracţiei din California.

Iată câteva instantanee din vacanţa lor în America.