News

Roxana Ciuhulescu este însărcinată din nou!

Roxana Ciuhulescu este însărcinată din nou!

După un an greu, cu divorţ şi reconfigurarea completă a vieţii, vedeta de televiziune trăieşte din nou bucuria maternităţii, lângă un alt bărbat, care o face fericită.

Vestea că Roxana Ciuhulescu aşteaptă al doilea copil nu prea n-a luat prin surprindere, de vreme ce încă din toamnă ne spunea că visează să aibă al doilea copil şi acela să fie băiat. Şi, întrucât finalul lui 2017 a găsit-o în braţele unui alt bărbat, Silviu Bulugioiu, cu care a petrecut câteva săptămâni de vis în Thailanda în timpul cărora s-au şi logodit, iată că visul i s-a îndeplinit.

Sub titlul "Când viaţa bate filmul", Roxana Ciuhulescu a anunţat pe blogul personal vestea cea mare.

"2017 a fost pentru mine un an de agonie şi extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie….decesul bunicii, boala, divorţul, mutarea.
Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aş fi zis că bate câmpii!
Să intru în 2018 cu iubire, armonie şi … logodită, ce puteam visa mai mult?
Dar nu aduce anul ce aduce ceasul….
Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea şi – cel mai important! –  iubită.
…ahh, era să uit  şi „umpic” gravidă!
Da! –  voi deveni mămică pentru a 2-a oară, iar fetiţa mea, Ana Cleopatra, va avea – în sfârşit –  un frăţior!?".

Alături de declaraţia sa, Roxana Ciuhulescu a ataşat şi prima ecografie a bebeluşului, realizată chiar de Valentine's Day, pe 14 februarie.

"Ani de zile mi-am dorit şi m-am chinuit să aduc pe lume un al 2-lea copil, însă întotdeauna Dumnezeu le potriveşte când şi cu cine trebuie, nu? Nimic nu este întâmplător!
Cu toţii suntem extrem de fericiţi şi ne dorim ca acest copil să se nască sănătos. Aşa că acest an ne vom bucura de un dublu eveniment: căsătorie & botez.
Doamne Ajută!"

Modifică Setările