News

Roxana Ciuhulescu s-a recăsătorit FOTO

Roxana Ciuhulescu s-a recăsătorit FOTO camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Vedeta a ajuns astăzi în faţa ofiţerului stării civile, de mână cu tatăl viitorului său copil, Silviu Bulugioiu.

Roxana Ciuhulescu e în culmea fericirii! Bărbatul responsabil de toate zâmbetele ei şi cel care a făcut-o din nou mămică i-a dat astăzi şi numele său. Silviu Bulugioiu şi-a dorit ca băieţelul lor să vină pe lume în sânul unei familii, aşa că i-a cerut mâna Roxanei, iar cununia civilă a avut loc astăzi, 17 martie, la ora 12.00, la Primăria Sectorului 2.

După ce ieri a avut parte de o petrecere a burlăciţelor, pusă la cale de prietenele sale, Roxana Ciuhulescu a avut mari emoţii când s-a îndreptat spre primărie. Cochetă, îmbrăcată într-o rochie albă 3/4, cu flori mari conturate cu negru (foarte în vogă anul acesta), o floare neagră supradimensionată pe un umăr, un bolero negru şi un accesoriu de păr în alb şi negru, Roxana a fost o apariţie retro-chic spectaculoasă. De remarcat că vedeta, însărcinată în luna a cincea, a ales încălţăminte joasă, balerini negri cu fundă.

Pentru buchet, mireasa a ales frezii roşii şi trandafiri albi.

La cununia civilă, mirii au fost însoţiţi de familie şi prieteni, de faţă fiind şi Ana, fiica Roxanei din căsătoria sa cu Mihai Ivănescu. Naşi le-au fost soţii Simona şi Gabriel Toncean.

"Una dintre cele mai fericite zile din viaţa noastră. De astăzi suntem o familie. ??‍?‍????", a scris fericită vedeta pe contul ei de socializare.

Roxana şi Silviu, pe care i-a adus împreună pasiunea pentru motoare şi sporturi extreme, vor face nunta şi botezul în toamnă.

Foto: Ion Coţa

Modifică Setările