News

Roxana Gabor-Iliescu ne dă veşti noi despre starea lui Gabriel Cotabiţă

Roxana Gabor-Iliescu ne dă veşti noi despre starea lui Gabriel Cotabiţă

Prietenă de ani buni cu artistul, vedeta de televiziune n-avea cum să nu fie afectată de tragedia prin care a trecut acesta. Şi, ca orice apropiat, i-a încurajat familia şi s-a rugat pentru însănătoşirea lui şi, când a avut ocazia, l-a şi vizitat.

La 10 zile de când a fost transferat şi a început programul intens de recuperare la Spitalul Elias din Capitală, Gabriel Cotabiţă face progrese uluitoare. Specialiştii neurologi şi personalul medical se declară mulţumiţi de rezultatele înregistrate de cântăreţ, iar acum artistul are voie să primească şi vizite în rezerva sa.

Printre cei care au fost să-l vadă a fost şi Roxana Iliescu, o bună prietenă, care s-a rugat în tot acest timp pentru însănătoşirea sa şi care a vrut să-i transmită gândurile sale bune.

„Gabi se recupereză într-un mod spectaculos“, a confirmat Roxana Gabor-Iliescu pentru WowBiz.ro.

„Am intrat la el în rezervă şi am avut bucuria să-l găsesc la fel cum îl ştiam. Este adevărat, el se află într-o perioadă de recuperare normală, doar că paşii pe care îi face în procesul său sunt spectaculoşi comparativ cu alte cazuri asemănătoare. O spun medicii şi personalul, dar şi fiicele lui Gabi. Ştiţi, în orice problemă neurologică nimeni nu-ţi dă garanţii şi să-ţi spună ce se va întâmpla, mâine, poimâine. La Gabi, însă, rezultatele se văd“, a mărturisit aceasta.

„L-am găsit bine şi m-a surprins că, în timpul discuţiei avute, mi-a spus: «Tu ştii câţi oameni mă ajută?» Asta înseamnă că el a resimţit sprijinul nostru ca un bum de energie. Tocmai de accea, cred că asta ar trebui să facem în continuare. Le voi spune celor care ţin la Gabi să se gândească în continuare la el, să-l vadă şi să şi-l imagineze perfect sănătos, perfect recuperat. El are nevoie de gândurile noastre bune, evident perioada grea nu a trecut încă. Cred cu tărie că l-ar ajuta şi dacă i-am asculta muzica“, a mai spus vedeta de televiziune, care crede cu tărie în puterea gândului pozitiv.

„M-au impresionat fiicele lui Gabi. El nu e niciodată singur. Fetele ori fac cu rândul, ori le găseşti pe toate trei la spital. Nu dau semne de oboseală şi sunt fericite că tatăl lor a ales să se întoarcă. Toţi privim asta ca pe o minune. A fost o încercare pentru familie şi jos pălaria pentru felul în care fetele au ales să se comporte în aceste momente, dar şi o lecţie de viaţă pentru noi toţi“, a declarat Roxana Gabor-Iliescu în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Foto: pagina personală

Modifică Setările