News

Roxana Iliescu, surpriză muzicală pentru turta Suriei FOTO&VIDEO

Roxana Iliescu, surpriză muzicală pentru turta Suriei FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Ei bine, da, mezina familiei Gabor-Iliescu tocmai a împlinit un an. Iată ce a ales de pe tăviţă şi ce i-au pregătit părinţii şi surorile sale, pentru o aniversare de neuitat.

14508732_10154221397164221_1035801470_n

Pe 21 septembrie, Roxana şi Paul Gabor-Iliescu, împreună cu Teresa şi Vanessa, fiicele Roxanei din relaţii precedente, au sărbătorit-o pe Suria, mezina familiei, care a împlinit un anişor.

"A trecut deja un an... un an cât o viaţă... cu mii de lecţii de învăţat, de asumat, de gustat, de savurat... Un an de când am trăit un vis frumos total neaşteptat... O naştere în condiţii de poveste, deşi cu o cezariană nedorită, familia reunită la câteva minute de la naştere, un copil superb, prieteni alături... Şi de atunci, nimic nu mai este la fel. Mulţumim tuturor îngeraşilor care ne-au fost alături în acest an greu şi minunat! Îţi mulţumim, Suria, că ne-ai ales şi că ai acceptat să ne arăţi zi de zi oglinzi, ca să fim din ce în ce mai... autentici, din ce în ce mai... familie. Te iubim mult!!!", a scris celebra ei mămică pe propriul cont de socializare.

Şi, aşa cum se obişnuieşte la prima aniversare, fetiţa a avut parte de-o petrecere plină de surprize. Una dintre ele, muzicală!

14518247_10154221396719221_1694092679_n

"De când era mică, o linişteam cântându-i oricare dintre noi sau Gabi Cotabiţă înregistrat, "Când zâmbeşti". Şi ne-am gândit ca, la turtă, să înregistrăm noi piesa, cu Gabi la final, şi pe ea să proiectăm poze amuzante din anul ce a trecut. Am fost la Anatol Cazanoi în studio, care a fost extrem de răbdător şi încurajator cu noi".

Poate tocmai de aceea, Suria a şi ales de pe tăviţă... un microfon.

"Dar ce n-am pus pe tăviţă... De la şurub la cărţi, stetoscop, cristale, ruj, fluier, lingură de bucătar! În final, a ales o oglindă decorativă,  un degetar şi un microfon", ne-a povestit Roxana Iliescu. "Cine ştie, poate va fi artistă, designer de interior sau chiar prezentatoare de emisiune de modă. Tati zice că speaker pe ceva creativ... Eu, una, am ales întâi o carte şi apoi o seringă. Ani de zile am vrut să dau la medicină", a mărturisit ea.

În tot cazul, cu asemenea părinţi, viitorul se arată luminos pentru Suria. La mulţi ani şi din partea noastră!

Modifică Setările