Vedete

Roxana Vancea este însărcinată! Cu ce dificultăţi se confruntă vedeta în vârstă de 30 de ani

Roxana Vancea este însărcinată! Cu ce dificultăţi se confruntă vedeta în vârstă de 30 de ani
camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Roxana Vancea a anunţat că este însărcinată în trei luni şi jumătate. La 30 de ani, bruneta îşi împlineşte un mare vis şi se pare că va avea cel mai probabil un băieţel. Fosta asistentă de la ”Neaţa” a povestit cu ce probleme s-a confruntat la începutul sarcinii. 

Roxana Vancea şi-a văzut visul cu ochii. Fosta asistentă de la ”Neaţa cu Răzvan şi Dani”, în vârstă de 30 de ani, a anunţat în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D că este însărcinată. 

Frumoasa brunetă pasionată de sport va avea un copil cu antrenorul de fitness Dragoş Puiu, care i-a devenit soţ în urmă cu aproape doi ani. 

Roxana Vancea însărcinată

”Dragoş e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunţat şapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi şi am şi aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulaţie. Eu, în trecut, când mă îngrăşasem, am avut probleme cu ovulaţia. Am făcut nu ştiu câte teste, două-trei odată, au ieşit toate pozitive. Aşa l-am anunţat: era pe canapea şi m-am dus cu testul la el”, a declarat Roxana Vancea la emisiune. 

”După ultima ecografie sunt 70% şanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, aşa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam greţuri. După două luni, nu am mai avut nimic. Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii şi eu sunt foarte slabă”, a adăugat Roxana, care se înţelege de minune cu Milan, băieţelul dintr-o relaţie anterioară a soţului ei. 

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările