Ce le-a spus îndrăzneața Charlotte fotografilor prezenți la botezul frățiorului ei, Prințul Louis?

Ieri, la ora 16:00 a Marii Britanii, a avut loc mult așteptatul botez al Prințului Louis, mezinul Ducilor de Cambridge. Și, după cum era de așteptat, totul s-a derulat în spatele ușilor închise, având voie să participe un număr limitat de persoane la acest eveniment de familie. Regina Elisabeta și Prințul Philip au fost marii absenți ai zilei, în timp ce Meghan Markle a bifat prima ei apariție la un botez regal.

Prima apariție în formulă de cinci.

Botezul, care a avut loc la capela Palatului St. James, a marcat totodată și prima apariție în formulă de cinci a familiei Cambridge, micuții George și Charlotte apărând pentru prima dată în public alături de frățiorul lor mai mic, Prințul Louis. Și chiar dacă acesta din urmă și-a petrecut mai tot timpul dormind în brațele mamei lui, Kate, George și Charlotte s-au „ocupat” în a-i ține pe fotografii prezenți în alertă.

La plecare, prințesa Charlotte s-a adresat mulțimii

Dezinvoltă cum o știm, Charlotte a salutat mulțimea, în timp ce George, sfios, s-a simțit ușurat odată ce a scăpat de baia de mulțime. Fotografii au reușit, însă, să surprindă și-un moment delicios, oferit de Prințesa Charlotte. Mai serioasă ca oricând, la ieșirea din capelă, Charlotte s-a adresat fotografilor și le-a spus că nu sunt invitați la petrecerea de botez de după ceremonia religioasă. ”Voi nu veniți”, poate fi auzită Charlotte (3) spunând în timp ce-și ținea tatăl de mână la părăsirea bisericii.

Mai înainte de acest moment amuzant, Charlotte a dovedit că are maniere, dând mâna cu Arhiepiscopul de Canterbury, care i-a așteptat la intrarea în capelă pe Ducii de Cambridge și invitații lor. ”Te-ai descurcat de minune”, i-a spus William, mândru, fiicei sale după ce l-a salutat pe înaltul cleric.

Iată mai multe fotografii de la botezul Prințului Louis!INAPOI LA PRIMA PAGINA