10 outfituri cool marca Regina Maxima a Olandei. Este cea mai fashion!

28 martie, 2018
regina maxima jpeg

Când eşti un cap încoronat trebuie să pui preţ şi pe vestimentaţie. Cu o viaţă profesională încărcată şi cu numeroase îndatoriri regale de bifat, reginele trebuie să se ocupe îndeaproape de propria garderobă. Doar este o concurenţă acerbă între cele mai fashion membre ale familiilor regale din întreaga lume, iar piesele vestimentare alese trebuie să se potrivească perfect cu stilul fiecăreia. Astfel, Regina Rania a Iordanului, Regina Letizia a Spaniei, dar şi Regina Maxima a Olandei, sunt printre cele mai îndrăzneţe.

Au piese vestimentare diverse şi nu se sfiesc să adopte cu outfituri colorate sau să încerce tendinţele momentului în materie de asocieri de materiale, nuanţe sau  croiuri. Parcă ar fi pe un podium de defilare, iar efortul lor de a arăta impecabil este răsplătit cu admiraţia fanilor, dar şi de cuvintele de laudă ale experţilor în modă. Şi cum să nu te simţi bine când porţi nişte haine superbe care, pe lângă faptul că te pun în evidenţă, mai sunt şi de brand?

Iată cele mai cool apariţii ale Reginei Maxima a Ţărilor de Jos (46) pe 2018. Este atât de versatilă şi de cool!

Costumul din două piese în culoarea galben muştar în contrast cu cămaşă nuanţa verde pădure şi cu geantă şi încălţări din acelaşi registru cromatic.

La un eveniment în Dordrecht (30 ianuarie).

A mizat pe roşu şi a câştigat! Regina Maxima a arătat spectaculos într-un outfit în totalitate în culoarea sângerie. A purtat o salopetă vaporoasă, un palton cool, geantă şi mănuşi în aceeaşi nuanţă, botinele maro şi cerceii rotunzi fiind piesele care au adus un plus de eleganţă ţinutei.

La Palatul Regal (3 februarie).

Tot pe roşu a mizat şi de data aceasta, însă a schimabt pantalonii cu o rochie midi. O combinaţie excentrică între două culori calde, roşu şi mov prună, pălăria, paltonul, cerceii, geanta, mănuşile şi pantofii stiletto fiind în aceeaşi nuanţă.

La un eveniment în Amsterdam ( 5 februarie).

Din nou în mov prună şi burgundy, de data aceasta mult mai elegantă. Regina a optat pentru aceeaşi pereche de pantofi stiletto, geanta plic şi mănuşi din piele, însă rochia cu top din catifea a fost pur şi simplu superbă. Din nou accesorizarea a schimbat total outfitul, detaliul de pe cap, cerceii şi broşa din piept dând mai mult rafinament.

Aşa s-a îmbrăcat pe 7 martie.

Cine spune că reginele nu pot concura cu bloggeriţele de fashion? Maxima reuşeşte să le şi întreacă. Deşi a purtat un tricou cu mesaj peste outfitul său cool, regina a arătat foarte cool în pantalonii cu dungi, în tendinţe în acest sezon, maleta neagră şi un palton de un roşu aprins.

10 martie

I-a ţinut cu brio piept Reginei Rania în vizita acesteia în Ţările de Jos. Maxima a fost super elegantă în paltonul de tip capă, culoarea caramel, cu o pălăria extravagantă pe cap şi pantofi în aceeaşi nuanţă pământie.

Alături de Regina Rania, pe 20 martie.

Superbă într-o rochie galben aprins la o cină regală. O alegere îndrăzneaţă, atât din punctul de vedere al culorii, dar şi a modelului cu multe volane.

La o cină regală pe 20 martie.

Încă o zi în care a strălucit, deşi în dreapta sa a stat o altă regină fashion, Rania. Maxima a ales o rochie modernă şi accesorizare cu auriu. Surprinzătoare la fiecare apariţie!

21 martie

O ţinută de inspiraţie masculină, însă cu o accesorizare potrivită, poate fi o reuşită. Alb şi negru, aceste nonculori nu puteau arăta mai bine decât în această formulă. Sacoul din catifea, cămaşa cu o fundă imensă la gât şi pantalonii palazzo completaţi de o pereche de pantofi stiletto - o combinaţie pe cinste!

23 martie

O prezenţă care este remarcată de la distanţă. Regina Maxima a purtat o rochie midi, într-o culoare puternică, fucsia. Din nou ne-a încântat cu pălăriile sale cu bor larg şi cu cerceii extravaganţi.

27 martie

Foto: Hepta, Getty Images, Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg