13 ani de când și-au spus "Oui!" Albert și Charlene, o alegere foto neinspirată pentru aniversarea lor

2 iulie, 2024

În urmă cu treisprezece ani, Prințul Albert de Monaco se căsătorea cu Charlene Wittstock cu mare tam-tam, mai exact cu două ceremonii de nuntă care au costat peste 60 de milioane de euro.

Evenimentul a avut loc pe 1 iulie 2011, iar aniversarea cuplului princiar de la Monaco n-a trecut neobservată, ieri, când pe pagina oficială de Facebook a Palatului a apărut o imagine care marchează evenimentul.

Prințul Albert și Charlene de Monaco foto Facebook jpg

Numai că nu ne așteptam ca poza aniversară a lui Albert și-a soției lui să fie una în care cei doi apar cu spatele... Într-adevăr, în acest cadru, îi vedem pe prinț și pe prințesă la balconul palatului princiar din Monaco, pozați din interior, în fața lor zărindu-se capul fiicei lor, Prințesa Gabriella, în timp ce fratele ei geamăn, Jacques, este acoperit total în imagine.

În poză, Albert apare privindu-și cu tandrețe soția, Charlene având însă capul întors total, astfel încât nu putem ghici nimic din ceea ce transmitea chipul ei, în acel moment. Probabil că asta s-a și dorit, având în vedere că, în toate pozele în care apare alături de Albert, aceasta nu comunică în niciun fel cu cel care-i este soț de 13 ani. 

Reflectând asupra relației ei cu Prințul de Monaco într-un interviu acordat revistei Tatler, anul trecut, Charlene a dezvăluit că „în momentul în care l-am cunoscut pe Albert, am simțit un sentiment profund al destinului. Am fost citată spunând că m-am simțit ca și cum mi s-au înmuiat genunchii. Este o formulă oarecum banală, dar este adevărat: știam că el era cel potrivit pentru mine".

Charlene și Albert nuntă, Getty jpg

În cele mai recente apariții ale sale, prințesa de 46 de ani pare, într-adevăr, ceva mai animată chiar și-n prezența soțului ei, pe care cel mai probabil îi vine greu să-l ierte după toate aventurile sale extra maritale, unele dintre ele soldate și cu câte un copil din flori.

Mulți spun că-ntre ei n-ar mai fi nimic în afara unui mariaj de conveniență și că toate aparițiile lui Charlene alături de Albert sunt doar dovezi ale datoriei față de principat, dar noi tot sperăm că acești doi soți vor găsi drumul comun spre armonia maritală și-și vor aduce aminte ce i-a adus împreună, acum 13 ani.

Foto: Facebook, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Casa Regala spaniola are cont de Instagram jpg
printesa anne jpg
Prințesa Diana AI incoronare (elle) 2 jpg
Regele Mohammad al VI lea al Marocului cu fotbalistii si mamele lor  Instagram jpg
Mary și Frederik ai Danemarcei în Groenlanda profimedia 0885940740 jpg
Sarah Ferguson si fiica sa, Printesa Eugenie   Instagram jpg
Prințul Constantin Alexios al Greciei si Brooks Nader la nunta Olivia Culpo   Profimedia, Instagram jpg
Cei patru regali (16) jpg
Alina de România și fiica sa, Maria 4 Facebook jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințesa Anne în 2022, GettyImages (2) jpg
Charlene și Albert de Monaco, Foto Palatul Princiar jpg
Printesa Kate Middleton la Wimbledon 2022   profimedia 0706359563 jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
William și Bill Gates, Profimedia jpg
FotoJet Danezi jpg
Hussein și Rajwa PNG
Prințesa Alexia a Olandei, GettyImages jpg