13 ani de la nuntă: ziua în care William a fost agitat și anxios, iar Kate l-a calmat cum doar ea știe

29 aprilie, 2024

Pe 29 aprilie 2011, se întâmpla nunta secolului: cea dintre moștenitorul tronului britanic și o englezoaică de rând: Kate Middleton.

Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg

Astăzi, Prinții de Wales aniversează nu mai puțin de 13 ani de la ziua lor cea mare, într-o perioadă în care prințesa trece prin cea mai mare cumpănă a vieții sale: lupta cu cancerul.

Întorcându-ne înapoi în timp în monumentala zi de 29 aprilie 2011, aflăm cum s-au simțit cu adevărat cuplul la ceremonia nupțială de la Westminster Abbey, atunci când Prințul William a dat reale semne de nervozitate în timp ce stătea la altar, așteptându-și mireasa.

Citat de The Daily Express, expertul în limbajul corpului Darren Stanton a dezvăluit următoarele: „Când William a ajuns la Westminster Abbey, puteai simți că era foarte nervos în timp ce își freca incontrolabil mâinile. Este un răspuns destul de firesc pentru ziua nunții, majoritatea oamenilor simțindu-se în acest moment nervoși sau anxioși. Aproape că puteai să auzi că inima îi bate prea repede în timp ce își strângea mâinile, un gest care exprimă anxietate”.

Conform expertului în limbaj corpului, William „a emis atunci semnale de frică”, inclusiv gestul prin care-și mușca buza, unul descris ca fiind un gest de liniștire. Spre deosebire de prinț, în ziua nunții, Kate Middleton a părut „calmă și liniștită”, ceea ce i-a dat în cele din urmă încredere și viitorului ei soț.

"Ea era foarte asemănătoare cu acea Kate încrezătoare pe care o știm azi. Pe măsură ce ceremonia a continuat, este clar că ea i-a dat putere lui William. Emoțiile lui au fost inițial destul de mari și el foarte anxios, dar s-a relaxat atunci când Kate a ajuns lângă el. Chiar dacă William a dezvoltat o mare siguranță de sine de-a lungul anilor, el a căutat întotdeauna sprijin la Kate. Ea este stâlpul lui, o persoană pe care se poate baza întotdeauna pentru a-și crește nivelul de încredere.”

Rămâne de văzut dacă cei doi vor simți să marcheze aniversarea lor specială cu o imagine semnificativă pentru mariajul lor, postată pe rețelele sociale. Experții regali sunt de părere că, în această perioadă delicată pentru Kate, prinții vor sărbători cel mai probabil doar privat, fără să facă tam-tam și pe social media, având în vedere că, pe 2 mai, va fi ziua de naștere a Prințesei Charlotte, iar acela va fi un prilej pentru o nouă postare, cu o imagine nouă cu simpatica prințesă.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg
Regele Frederik și Regina mary foto colaj jpg
Meghan Markle Nigeria Foto GettyImages Profimedia jpg
George, Charlotte, Louis, Wales, GettyImages (3) jpg
Prințul Charles, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton și Prințul William jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Foto Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary nuntă Foto Getty Images (1) jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg