20 de ani de la nuntă! Felipe și Letizia ai Spaniei au pozat alături de fiicele lor cu ocazia aniversării

20 mai, 2024

Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei au sărbătorit 20 de ani de căsnicie!

Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg

Miercuri se împlinesc 20 de ani de la nunta Regelui Felipe și a Reginei Letizia, iar pentru a marca această aniversare, casa regală a făcut publice mai multe imagini cu ei, dar și cu fiicele lor, Prințesa Leonor și Infanta Sofia. Fotografiile, toate realizate în aer liber, au fost făcute de echipa de fotografi a Casei Majestății Sale Regelui în incredibilele grădini ale Palatului Regal. 

Cu Palatul Regal în fundal, Regele Felipe și Regina Letizia apar îmbrățișați de vegetația luxuriantă a grădinilor istorice din Campo del Moro, create de Filip al II-lea ca zonă de agrement pentru Curtea din Madrid, care se întind pe 20 de hectare și la care accesul este gratuit.

Acu,, Regele Felipe a arătat că e un tată mândru de cele două fiice ale sale, care acum sunt femei. Monarhul a dorit să fie portretizat cu fiecare dintre ele în fotografii diferite. Cu un zâmbet larg, el o îmbrățișează pe fiica sa cea mică, Infanta Sofía, care apare în prim-plan.

O altă imagine care denotă apropiere și familiaritate e surprinsă într-un alt colț frumos din Campo del Moro. Regina Letizia, purtând adidași albi, încălțămintea sa obișnuită în ultimele săptămâni, după ce a suferit o fractură la una dintre falangele piciorului drept, este așezată pe o bancă, în timp ce Regele Felipe își pune mâinile pe umerii ei. În fundal se văd fiicele, care se îndreaptă spre ei.

Două imagini sunt dedicate Reginei Letizia, care apare îmbrățișându-și fiicele. Toate sunt îmbrăcate casual, regina poartă un sacou roz din tweed, asortat cu pantaloni albi și teniși, la fel și fiicele ei, care au optat tot pentru pantaloni și sacou. 

În ultima perioadă, Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei le-au dus dorul fiicelor, Prințesa Leonor e stabilită în Zaragoza, acolo unde face pregătire militară, în timp ce Infanta Sofia este în Țara Galilor, acolo studiază. 

Foto: Instagram - Casa Regală Spaniolă



Recente pe Ok! Magazine

Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Regina Letizia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
Pippa Middleton si James Matthews   GettyImages 960040938 jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (5) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   Casa Regala 4 jpg
Kate Middleton si Gary Goldsmith jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson