5 reguli pe care copiii regali au voie să le încalce

17 iulie, 2018
FotoJet (2) jpeg

Protocolul regal trebuie respectat, în mare, şi de cei mici, însă există anumite excepţii de la reguli pentru micuţii moştenitori ai Casei Regale britanice. Iată-le!

Să călătorească cu tatăl lor

image

Prinţul George, adică moştenitorul tronului regal britanic, a călătorit cu tatăl său de mai multe ori până acum, cu toate că protocolul interzice ferm aşa ceva pentru simplul motiv că, în caz de accident, să nu piară doi dintre cei aflaţi în linia succesorală la tron.

Totuşi cea care a acceptat excepţia de la regulă este însăşi Regina Elisabeta a II-a şi asta pentru că avioanele sunt acum mai sigure decât erau pe vremea când a fost instaurată regula cu pricina.

image

Totuşi, odată cu Prinţul George va împlini 5 ani, toată lumea se aşteaptă ca el să călătorească singur. Între timp, este însoţit la bordul aeronavei de ambii lui părinţi în vizitele oficiale sau vacanţe, având în vedere vârsta lui mică.

image

Părinţii lui George, Prinţul William şi Kate Middleton, respectă, în general, întregul protocol regal şi se abat de la acesta numai atunci când consideră că au de-a face cu reguli învechite şi simt nevoia să le updateze vremurilor moderne pe care le trăim.

image image

Să poarte haine de casă

Când l-a întâlnit pe preşedintele SUA, Barack Obama, Prinţul George purta haine foarte lejere, de fapt un halat de casă. Unul scump, de designer, însă tot halat de casă era! Este necunoscut motivul pentru care părinţii lui l-au îmbrăcat aşa tocmai când a primit vizita unui şef de stat important, având în vedere că cei mici nu pot purta haine obişnuite nici măcar atunci când merg în parc, la joacă.

image

Până şi fostul preşedinte american a observat hainele pe care le purta Prinţul George la întâlnirea cu el şi a făcut ulterior o glumă pe acest subiect: „Săptămâna trecută, Prinţul George a apărut la întâlnirea noastră în pijamale. A fost ca o palmă peste obraz. A fost o încălcare grosolană a protocolului!”

Să facă o criză de nervi în public

image

Fix la fel ca orice alt copil mic, Prinţesa Charlotte nu poate nici ea să-şi gestioneze bine sentimentele în public, ceea ce a fost vizibil în mai multe ocazii. Nimeni n-a dat vina pe micuţă sau pe mama ei că nu a fost pe fază sau că nu a prevăzut asemenea mici crize de nervi, ci pur şi simplu am constatat cu toţii că şi micile prinţese sunt copii ca tot restul copiilor din lume, adesea copleşite de atenţia care li se oferă.

De fapt, Prinţesa Charlotte este chiar foarte bine educată şi manierată în public spre deosebire de alţi copii care nu şi-ar reveni aşa repede şi ar continua dezaprobarea lor cu un tăvălit răsunător pe jos şi urlat din toţi rărunchii. :I oricum nici Prinţul George nu e mai breaz! :))

image

Să se comporte prosteşte la evenimente de amploare

image

Cum spuneam, Prinţesa Charlotte este cât se poate de bine educată, însă nu are decât 3 ani, iar acest lucru devine vizibil din când în când, spre încântarea presei şi a publicului, de asemenea. În mod normal, când comportamentul micuţei lasă puţin de dorit, în cadrul unui eveniment cu ştaif, mămica fetiţei se coboară la nivelul ei şi încearcă să o liniştească.

Ceea ce se şi întâmplă, pentru că prinţesa nu ajunge să „distrugă” un eveniment, ci doar să-i împrumute din farmecul personal. Oricum este absolut adorabilă când se mai împotriveşte din când în când sau când se încruntă ea puţin! Şi bineînţeles că nu este certată prea aspru pentru micile ei răzvrătiri.

Să se strâmbe în public

image

N-ar fi copii dacă n-ar face tot felul de feţe chiar şi atunci când camerele de filmat sau fotografiat sunt îndreptate spre ei! Sau mai ales atunci! Pentru că micuţilor le place să se strâmbe când li se fac poze sau sunt filmaţi.

Iar Prinţesa Charlotte nu e nici ea o excepţie! Micuţa şi-a scos limba chiar în timpul unei ceremonii fastuoase, nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle, şi nimeni n-a interpretat greşit gestul micuţei. Pur şi simplu se poartă ca un copil şi e simpatică foc! Ca să nu mai spun că seamănă, la asta, cu unchiul ei! Prinţul Harry, când era mic, adora să scoată limba la câte un fotograf! Cum spuneam, a-do-ra-bili! 

image


Recente pe Ok! Magazine

kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg