6 ani de când Prințul Harry și Meghan și-au anunțat logodna! Prima întâlnire nu o vor uita niciodată

28 noiembrie, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat logodna în urmă cu șase ani, pe 27 noiembrie 2017.

Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (2) jpg

Ultimii șase ani nu au fost deloc liniștiți pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Au trecut prin multe, de la căsătorie și venirea pe lume a celor doi copii până la părăsirea familiei regale și mutarea în SUA. Iată o descriere pe scurt a relației celor doi cu ocazia celor șase ani de logodnă. 

Prima întâlnire dintre Prințul Harry și Meghan Markle

Cei doi s-au întâlnit prima dată în iulie 2016, când Meghan se afla la Londra pentru a urmări turneul de tenis Wimbledon. S-a zvonit că cei doi s-au întâlnit printr-un prieten comun, dar Harry a scris în memoriile sale că, după ce a văzut poza lui Meghan pe Instagram, a luat legătura cu ea și cei doi au început să-și trimită mesaje.

Potrivit lui Harry, Meghan a sugerat locația pentru întâlnire - Soho House de pe strada Dean nr. 76 - despre care a scris că era "cartierul ei general ori de câte ori venea la Londra". În urma succesului primei lor întâlniri, prințul Harry a declarat pentru BBC News că au mai avut două întâlniri "una după alta" în timp ce Meghan Markle se afla la Londra. În câteva săptămâni, Meghan a călătorit în Botswana cu Harry, unde au "campat unul cu celălalt sub stele". 

Primele informații despre relația lor

Cuplul a reușit să își țină relația ascunsă timp de câteva luni, dar în octombrie 2016 au început să apară informații despre noua iubită a lui Harry. Iubirea cuplului a fost confirmată de publicația People, un prieten apropiat al lui Harry declarând că cei doi erau la începutul relației și că se întâlnesc de "câteva luni".

În septembrie 2017, cuplul și-a făcut prima apariție publică la Jocurile Invictus ale lui Harry din Canada. 

Anunțul de logodnă

Meghan Makle și Prințul Harry și-au anunțat oficial logodna pe 27 noiembrie 2017. Cei doi se erau împreună de doar 16 luni. O declarație oficială a fost publicată în numele tatălui lui Harry, pe atunci prinț de Wales, în care se spunea așa: "Alteța Sa Regală Prințul Henry de Wales și doamna Meghan Markle s-au logodit și urmează să se căsătorească.

"Alteța Sa Regală Prințul de Wales este încântat să anunțe logodna Prințului Harry cu doamna Meghan Markle. "Nunta va avea loc în primăvara anului 2018. Mai multe detalii despre ziua nunții vor fi anunțate în timp util." 

Interviu și fotografii de logodnă

Cei doi au acordat un interviu oficial după logodna lor, atunci au ieșit împeună și pentu fotografiile oficiale.  Vorbind despre cererea în căsătorie, Meghan a spus că a fost "o surpriză uimitoare" și "foarte romantică". În ciuda faptului că anunțul a fost făcut în noiembrie 2017, fotografiile oficiale realizate cu fericiții tineri căsătoriți au fost publicate abia în luna următoare.

Nunta regală

Meghan Makle și Pințul Harry s-au căsătorit la 19 mai 2018, la Windsor. Ziua nunții lor a intrat în istorie, Meghan fiind prima americancă care s-a căsătorit cu un membru din familia regală britanică de la Wallis Simpson în 1937. Nunta, care a fost transmisă pentru milioane de oameni din întreaga lume, a avut loc la Capela St George din Castelul Windsor. Actualul rege Charles și-a condus la altar nora, după ce starea de sănătate precară a tatălui ei a făcut ca acesta să nu poată participa, scrie The Express.

Ulterior, pe 15 octombrie 2018, Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinții lui Archie. În ianuarie 2020 ei au renunțat la rolul lor ca membri seniori ai familiei regale și s-au mutat în America. Acolo a venit pe lume și Lilibet, al doilea copil al cuplului. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg