6 momente în care Meghan Markle a făcut doar ce a vrut, sfidând monarhia britanică

9 ianuarie, 2019
8 meghan markle main jpg jpeg

Este viitoare mamă, filantropistă, fostă actriţă, actuală Ducesă de Sussex, şi-n genere un exemplu de eleganţă şi graţie. La cei 37 de ani, Meghan ştie ce vrea, când vrea şi cum vrea. Din păcate, dorinţele ei nu coincid, întotdeauna, cu rigorile de la Palat.

Iată, aşadar, care au fost cele 6 momente ”oopsie” din anul precedent, în care Meghan a făcut fix ce a vrut, fără să ţină cont de regulile monarhiei britanice, vechi de sute de ani!

Cocul ”deranjat”

image

Dacă e vreun trend pe care l-a lansat în 2018, atunci e vorba de coafura aceasta cu care nicio altă regalitate n-a mai fost văzută. Pare făcut în grabă, deloc stilizat, ba chiar uşor neglijent, aspecte pe care nicio apariţie publică a vreunei regalitate nu trebuie să le întrunească. Totuşi, ea o poartă şi e chiar lăudată pentru ea”

Aproape nemachiată

image

În timp ce Kate apare mai mereu cu eyeliner, Meghan preferă un make-up cât mai natural. La nunta ei cu Prinţul Harry, toţi au sesizat cât de lejer era machiajul pe care îl purta. Tot aşa se prezintă şi la îndatoririle oficiale. Regulă: nu-şi ascunde pistruii!

Ojă neagră

image

Deşi nicio altă regalitate n-a fost surprinsă cu o culoare stridentă pe unghii, Meghan n-a ţinut cont de asta. La finele anului trecut, Ducesa de Sussex a sfidat orice regulă purtând ojă neagră în timpul unei apariţii publice.

Degetele de la picioare la vedere

image

Recunoaştem, regula asta e cel puţin stranie! Însă, conform ei, regalităţile n-ar trebui să-şi arate degetele de la picioare în public. Chiar şi dacă vizitează o plajă! Meghan, însă, a făcut-o şi aşa am aflat şi noi că poartă ojă roşie.

Genţi voluminoase

image

Deşi mai toate regalităţile poartă clutch ori genţi de dimensiuni reduse, lui Meghan îi plac cele mari. Nu o dată a apărut în public cu genţi mari, semnate de designeri celebri.

A mers  înaintea soţului ei

image

Deşi e o regulă bine ştiută că Harry are întâietate în faţa ei oricând, Meghan l-a subminat de mai multe ori mergând în faţa soţului ei, la evenimente oficiale. Ooops!Recente pe Ok! Magazine

charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg