A adus soarele la Trooping the Colour! Sophie, ducesa de Edinburgh, a purtat galben la Ziua Regelui

17 iunie, 2024

Ducesa Sophie a strălucit în galben la parada Trooping the Colour, evenimentul care a avut loc sâmbătă, în Marea Britanie.

Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg

Ducesa Sophie, care este căsătorită cu fratele Regelui Charles, Prințul Edward, a fost radiantă la Tropping the Colour în ciuda vremii ploioase din Londra, optând pentru o rochie pastel și o pălărie asortată. Mama a doi copii a călătorit într-o trăsură alături de fiica sa, Lady Louise, cele două făcând cu mâna către mulțimea adunată la evenimentul de sâmbătă, în cinstea Regelui Charles, 

Ducesa Sophie, care este cunoscută pentru discreția sa, a adăugat o notă de farmec ținutei sale galbene, purtând o pereche superbă de cercei de aur tip candelabru. Legătura ei strânsă cu Lady Louise a fost pusă în evidență în timpul paradei, în timp ce mama și fiica ei s-au adăpostit sub acoperișul trăsurii lor, una lângă alta, din cauza vremii capricioase. Apariția ei are loc cu puțin timp înainte de a sărbători cea de-a 25-a aniversare a căsătoriei cu Prințul Edward, pe 19 iunie.

Ducesa Sophie de Edinburgh e cunoscută drept "arma secretă" a familiei regale britanice, "nora preferată" a Reginei Elisabeta a II-a și o "pacificatoare pricepută" capabilă să liniștească apele agitate dintre familia Sussex și restul firmei.

În cei aproape 25 de ani de când s-a căsătorit cu Prințul Edward, Ducesa Sophie a trecut de la o "fată de PR" la un membru respectat și prețuit al familiei regale, care s-a regăsit chiar în inima cercului intim al regretatei regine. Într-adevăr, Ducesa Sophie chiar s-a referit odată la regina decedată cu o poreclă foarte personală, "mama", într-un discurs.

Mamă a lui Lady Louise Windsor, în vârstă de 20 de ani, și a lui James, viconte Severn, în vârstă de 16 ani, Ducesa Sophie echilibrează responsabilitățile parentale cu îndatoririle oficiale și cu munca de caritate, o sarcină care îi ocupă tot mai mult timp de când Prințul Andrew și cuplul Meghan Markle - Prințul Harry s-au retras din viața regală.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Charlene de Monaco la Sorbona jpg
Regele Philippe si copiii sai, prinții Gabriel, Emmanuel și Éléonore , la meciul Belgia Romania   GettyImages 2158767921 jpg
Lady Sarah Chatto Foto Profimedia (5) jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia jpg
Prințesa Ingrid   Casa Regala norvegiana 3 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Prințesa Anne la  Cheltenham Festival, GettyImages (7) jpg
Împăratul Naruhito în Marea Britanie Foto Getty Images (1) jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Getty Images (3) jpg
Regele Charles Royal Ascot Foto Profimedia jpg
Principele Radu 62 ani Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Taylor Swift Prințul William George și Charlotte Foto Instagram jpg
Principesa Sofia, iunie 2024   Casa Regala (9) jpeg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto profimedia 0883520310 jpg
Sarah Ferguson profimedia 0883026528 jpg
Printul William   GettyImages 2155662284 jpg
William și Kate tineri, Getty jpg
Prințul William Carole Middleton profimedia 0883021484 jpg