A apărut mult așteptatul portret regal cu Charlotte: prințesa în vârstă de 9 ani este copia lui William!

2 mai, 2024

Așa cum ne așteptam, o imagine nouă cu Prințesa Charlotte, care împlinește azi vârsta de 9 ani, a fost făcută publică de către Prinții de Wales.

Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram

Kate Middleton nu-și dezamăgește fanii regali nici de data asta: prințesa a surprins-o într-un mod superb pe fiica sa mijlocie, portret care a fost postat, apoi, pe pagina de Instagram a familiei de Wales, alături de o urare de La muți ani și de mulțumiri pentru mesajele binevoitoare primite de la admiratori.

Mai mult, fotografia aniversară pare că i-a adus un dulce omagiu străbunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, căci simpatica prințesă a pozat alături de un arbust cu flori roz, botezate în onoarea regretatei suverane.

Admiratorii regali s-au înghesuit cu urări de bine pe pagina de Instagram a prinților, mulți dintre ei observând cât de mult seamănă frumoasa blondină cu tatăl ei, Prințul William. 

Înaltă, longilină, cu un superb păr blond și un zâmbet generos, fiica lui Kate se impune ca o figură populară la casa regală britanică, mulți considerând că puștoaica are ceva din Regina Elisabeta, pe când aceasta era de vârsta ei. Iar siguranța de sine a prințesei este evidentă și din poziția în care aceasta stă la poză.

Nu greșim atunci când spunem că, în acești 9 ani, prințesa a devenit unul dintre cei mai populari copii regali, admirată de fiecare dată când apare alături de William și Kate la evenimentele publice, acolo unde puștoaica se poartă cu foarte multă încredere pentru un copil de vârsta ei.

În plus, la fel ca mama ei, Kate Middleton, și mica prințesă s-a impus ca un mini-icon vestimentar, generând așa numitul efect Charlotte: tot ceea ce poartă prințesa în public se epuizează, apoi, în magazine, mamele britanice dorind să-și îmbrace fetițele la fel.

Unii merg până acolo și spun că fiica lui William ar avea același stil pe care l-a avut și străbunica ei, Regina Elisabeta, când era de vârsta ei.

Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg

„Felul în care se îmbracă prințesa  în public este adesea descris ca fiind atemporal și clasic”, spune experta în modă regală Christine Ross, citată de presa britanică. „Multe dintre rochiile Prințesei sunt asemănătoare cu cele purtate de regretata Regina Elisabeta a II-a, când era de vârsta ei. Stilul tinerei prințese variază foarte rar: am văzut-o adesea în aceeași rochie, doar imprimeul fiind altul, sau într-o haină în culori diferite, an de an.”

Una peste alta, pe măsură ce crește, singura fiică a Prinților de Wales promite să genereze același grad de popularitate precum al mamei sale.

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

George, Charlotte, Louis, Wales, GettyImages (3) jpg
Prințul Charles, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton și Prințul William jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Foto Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary nuntă Foto Getty Images (1) jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
Rose Hanbury, Marchiză de Cholmondeley, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (1) jpg
FotoJet Margareta jpg
Peter Philips, Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria GettyImages 2152632644 jpg
Nicolae și Alina ai României în port popular 2 jpg
FotoJet Zara jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Prințul William la Premiile Bafta GettyImages 2013605929 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Nigeria Foto Profimedia (3) jpg