A apelat la botox? Regina Rania a Iordaniei, schimbată la față la întâlnirea cu soții Macron de la Paris

27 iunie, 2024

Regele și Regina Iordaniei au fost primiți cu căldură, zilele trecute, de către cuplul prezidențial Brigitte și Emmanuel Macron la Paris.

Ocazia a fost și un prilej pentru cele două doamne, cunoscute pentru stilul lor ireproșabil, de a oferi ce au mai bun în materie de ținute.

Regina Rania și Brigitte Macron profimedia 0884287636 jpg

Așadar, în timpul unei vizite de lucru în Franța, Regina Rania a Iordaniei a fost un exemplu de eleganță într-un ansamblu care a întors capete la Palatul Élysée.

Pentru această ocazie importantă, soția Regelui Abdullah al II-lea a ales o rochie verde în două tonuri a renumitului designer libanez Elie Saab. Rania și-a completat ținuta cu o geantă de umăr de un verde deschis, foarte șic, cu bijuterii simple din aur și o pereche de pantofi albi de la Jimmy Choo.

La o privire mai atentă, am putut observa că regina în vârstă de 53 de ani a afișat o chip oarecum diferit, cu semne evidente de intervenții cu botox la nivelul feței.

În ceea ce o privește, Brigitte Macron a optat pentru o ținută similară celei pe care a purtat-o anterior, pe 6 iunie, pentru comemorarea Zilei Z din Normandia. Brigitte a ales un compleu alb, cu un blazer la două rânduri de nasturi, cu revere și guler ornamentat. Ea a purtat, de asemenea, o fustă albă coordonată cu blazerul, cu o lungime deasupra genunchilor, completând ansamblul cu o pereche de pantofi albi.

Regina Rania și Brigitte Macron profimedia 0885095484 jpg

Întâlnirea de la Palatul Elysee a celor patru a avut ca scop reînnoirea apelului pentru sporirea ajutorului umanitar în Fâșia Gaza. În plus, vizita de stat a regalilor iordanieni în Franța a abordat, de asemenea, și importanța sprijinirii stabilității în Liban.

După cum bine știm, regina iordaniană este cea mai vocală ambasadoare a cauzei Palestinei, țara ei natală, lucru care s-a lovit și de critici din partea comunității internaționale, care-au acuzat-o de ipocrizie având în vedere că atrage atenția asupra crizei umanitare din zonă în timp ce îmbracă cele mai scumpe haine de designer și are o apetență vizibilă pentru lux și fast.

Foto: profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Alexandre Grimaldi fiul lui Albert de Monaco Getty Images jpg
Regina Letizia colaj Profimedia2 jpg
FotoJet Kate Sophie jpg
Albert și Charlene de Monaco la rugby profimedia 0884035292 jpg
Printul Guillaume si Marele Duce Henri de Luxemburg   Marea Curte Ducala (1) jpg
Regele Marii Britanii Charles al III lea, Împăratul Japoniei Naruhito, Împărăteasa Masako și Regina Marii Britanii Camilla, Profimedia (2) jpg
Regele Frederik și Regina Mary  jpg
Printesa Anne   GettyImages 1258817249 jpg
Prințul William, Împăratul Naruhito al Japoniei și Împărăteasa Masako Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla și Împărăteasa Masako a Japoniei Foto Getty Images (1) jpg
Charlene de Monaco la Sorbona jpg
Regele Philippe si copiii sai, prinții Gabriel, Emmanuel și Éléonore , la meciul Belgia Romania   GettyImages 2158767921 jpg
Lady Sarah Chatto Foto Profimedia (5) jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia jpg
Prințesa Ingrid   Casa Regala norvegiana 3 jpg