A dispărut Meghan Markle. Nu se mai aude nimic de Ducesă, de la apariția cărții lui Harry

26 ianuarie, 2023
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg

Meghan Markle a intrat într-un con de umbră, de la data când pe piață a apărut autobiografia soțului său, Prințul Harry.

În totală opoziție cu vâltoarea din Marea Britanie, în SUA s-a așternut liniștea, iar Meghan Markle e de negăsit.

În schimb, autorul controversatei cărți este din cale afară de ocupat. Nu există zi ca Prințul Harry să nu apară în articolele marilor publicații.

Printul Harry si Meghan Markle   profimedia 0356281773 jpg

Și în contrast total, Meghan Markle s-a adăpostit departe de lumea dezlănțuită. Probabil că se filmează în timp ce citește recenziile cărții, punând bazele unui viitor documentar Netflix.

Presa mondenă americană spune că Ducesa de Sussex a decis ca în această perioadă să se dedice exclusiv creșterii celor doi copii, Archie și Lilibet.

”Când devii părinte, înțelegi că vrei ca ai tăi copii să facă exact lucrurile care-i fac fericiți. Sunt urmașii noștri, dar fac parte dintr-o moștenire, o tradiție și o familie care are alte așteptări, însă vreau să-și șlefuiască singuri calea. Mulți ar crede că fiind copiii noștri, ușile divertismentului se vor deschide mai ușor. Însă tot e nevoie de talent și dăruire.”, a menționat Meghan Markle despre copiii săi într-un interviu pentru Variety.

Așa cum ambii duci au mărturisit de mai multe ori, Meghan Markle este o mamă foarte implicată. Și cum acum este o perioadă în care toți ochii sunt ațintiți asupra familiei lor, Ducesa vrea să le facă în continuare copiilor viața cât mai normală, să nu simtă pulsul tensionat al evenimentelor declanșate de dezvăluirile tatălui lor.

Archie merge la grădiniță și are o rutină bine stabilită, în timp ce Lilibet Diana încă este răsfățată la domiciliu.

Jurnaliștii așteaptă cu interes următoarea mișcare a cuplului Meghan Markle – Prințul Harry și deja au început speculațiile cu privire la participarea sau la absența Ducilor de Sussex de la marea încoronare a Regelui Charles, tatăl lui Harry.

Cert este că în Marea Britanie, gradul de simpatie al lor a scăzut, la fel cum se întâmplă cu toții membrii familiei regale britanice. Prințul Harry a vrut să lovească monarhia, dar așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, cine sapă groapa altuia, cade singur în ea.

Răul e făcut, rămâne de văzut cine va mai fi interesat de Ducii de Sussex după ce febra dezvăluirilor din autobiografie se va fi estompat.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg