A doua zi a vizitei regale în Belgia! Ducii de Cambridge și Prințul Charles au participat la o ceremonie specială

Ducele și Ducesa de Cambridge au sosit, ieri, în Belgia pentru a sărbători împlinirea celor 100 de ani de Passchendaele. Alături de Prințul Charles, cei doi au fost invitații de onoare ai Regilor Belgiei.

foto: Getty Images

În a doua zi a vizitei regale, Ducele și Ducesa au participat la un alt eveniment comemorativ, în timpul căruia au vizitat Cimitirul Commonwealth-ului. Acolo, Kate a îmbrăcat o altă ținută reușită, semnată de data aceasta de Catherine Walker & Co, la care a potrivit o pălărie Lock & Co.hat.

Ținuta, croită în stilul celora pe care le poartă Ducesa de obicei, are, totuși, un aer nou, fresh. Cu o broderie florală în partea de jos și-ntr-o nuanță temperată, outfitul Ducesei de Cambridge a fost unul atât elegant, cât și sofisticat, asigurându-i acesteia o apariție extrem de reușită. Nu vi se pare?

Ținuta aleasă de Kate la acest eveniment

Ne bucurăm, așadar, să-i vedem pe Ducii de Cambridge în slujba reginei, alături de moștenitorul direct al tronului britanic, Prințul Charles. De altfel, cadrele de familie surprinse la acest eveniment sunt un adevărat deliciu, pentru că demonstrează, în primul rând, cât de apropiați sunt, dar și că, în afara sângelui albastru și îndatoririlor regale, sunt o familie normală, ca oricare alta.

Un tablou de familie!
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA