A făcut înconjurul internetului! Imagine nouă de la nunta lui Kate Middleton cu Prințul William

8 decembrie, 2022

În mijlocul scandalului regal iscat de noul documentar al lui Harry și-al lui Meghan, imagini precum acestea ne aduc aminte de zilele liniștite de la palatul britanic. 

Este vorba despre o fotografie care n-a fost făcută publică până acum de la nunta lui Kate Middleton cu Prințul William, din 2011.

kate si william jpg

Această imagine cu proaspeții căsătoriți a fost folosită pentru felicitarea de Crăciun a cuplului, în 2011, și una dintre aceste felicitări a fost scoasă la vânzare, zilele trecute, pe eBay. Poza alb-negru îi înfățișează pe William și Kate Middleton zâmbind larg și ținându-se de mână în timp ce stau într-un salon din cadrul Palatului Buckingham, în ziua nunții lor din aprilie 2011. Fanii regali care au văzut imaginea, pentru prima dată, zilele trecute, când a fost share-uită pe rețelele de socializare, au remarcat trena lungă a rochiei de mireasă creație Alexander McQueen, un detaliu care domină întregul cadru.

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 și au spus „Da” în fața a 2.000 de invitați, în timp ce aproape 37 de milioane de oameni din întreaga lume au urmărit ceremonia la televizor.

Această imagine a ieșit la lumină deoarece a fost folosită pentru felicitarea de Crăciun a cuplului, în 2011, iar acum, posesorul unei astfel de felicitări s-a hotărât să o vândă pe eBay. Persoana respectivă, localizată în Oxfordshire, a cerut un preț de 2.999 de lire sterline pentru felicitarea cuplului regal.

Vânzătorul, cu profilul EdRead, pare să aibă o colecție de suveniruri regale rare și a mai scos, în acest moment, la vânzare și altfe astfel de articole, precum o felicitare de Crăciun semnată de Regina Victoria, în 1880, și una din 2016, de la Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip. Poza a fost distribuită pe Instagram de către contul regal @RoyalInstaBlog, cu următorul mesaj: „O imagine nouă, nemaivăzută, cu Prințul William și Kate Middleton în ziua nunții lor. Ei au împărtășit acest cadru în felicitarea lor de Crăciun din 2011.”

Foto: Instagram, Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințesa Claire a Belgiei, Prințul Aymeric, Profimedia jpg
Familia regală norvegiană, martie 2024, Instagram PNG
Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg