A făcut înconjurul internetului! Imagine nouă de la nunta lui Kate Middleton cu Prințul William

8 decembrie, 2022

În mijlocul scandalului regal iscat de noul documentar al lui Harry și-al lui Meghan, imagini precum acestea ne aduc aminte de zilele liniștite de la palatul britanic. 

Este vorba despre o fotografie care n-a fost făcută publică până acum de la nunta lui Kate Middleton cu Prințul William, din 2011.

kate si william jpg

Această imagine cu proaspeții căsătoriți a fost folosită pentru felicitarea de Crăciun a cuplului, în 2011, și una dintre aceste felicitări a fost scoasă la vânzare, zilele trecute, pe eBay. Poza alb-negru îi înfățișează pe William și Kate Middleton zâmbind larg și ținându-se de mână în timp ce stau într-un salon din cadrul Palatului Buckingham, în ziua nunții lor din aprilie 2011. Fanii regali care au văzut imaginea, pentru prima dată, zilele trecute, când a fost share-uită pe rețelele de socializare, au remarcat trena lungă a rochiei de mireasă creație Alexander McQueen, un detaliu care domină întregul cadru.

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 și au spus „Da” în fața a 2.000 de invitați, în timp ce aproape 37 de milioane de oameni din întreaga lume au urmărit ceremonia la televizor.

Această imagine a ieșit la lumină deoarece a fost folosită pentru felicitarea de Crăciun a cuplului, în 2011, iar acum, posesorul unei astfel de felicitări s-a hotărât să o vândă pe eBay. Persoana respectivă, localizată în Oxfordshire, a cerut un preț de 2.999 de lire sterline pentru felicitarea cuplului regal.

Vânzătorul, cu profilul EdRead, pare să aibă o colecție de suveniruri regale rare și a mai scos, în acest moment, la vânzare și altfe astfel de articole, precum o felicitare de Crăciun semnată de Regina Victoria, în 1880, și una din 2016, de la Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip. Poza a fost distribuită pe Instagram de către contul regal @RoyalInstaBlog, cu următorul mesaj: „O imagine nouă, nemaivăzută, cu Prințul William și Kate Middleton în ziua nunții lor. Ei au împărtășit acest cadru în felicitarea lor de Crăciun din 2011.”

Foto: Instagram, Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}