A făcut-o din nou! Prințesa Victoria a purtat la banchetul regal o rochie mass-market

31 ianuarie, 2024

Alături de părinții săi, Regele Carl Gustaf și Regina Silvia, Prințesa moștenitoare a Suediei a mixat din nou o rochie din comerț cu bijuteriile prețioase de familie.

Vă vine să credeți că aceasta este o rochie H&M, mixată cu o tiara de 214 de ani? FOTO: Profimedia
Vă vine să credeți că aceasta este o rochie H&M, mixată cu o tiara de 214 de ani? FOTO: Profimedia

Poate că are o colecție strălucitoare de coliere și tiare prețioase, însă nimic n-o împiedică pe Prințesa Victoria să se joace cu moda, alegând pentru spectaculosul banchet regal oferit în cinstea soților Macron o rochie care poate fi cumpărată de aproape orice femeie. Și mai e vorba și despre o rochie pe care Prințesa Victoria a mai etalat-o în trecut și la alte evenimente.

Moștenitoarea tronului suedez a „reciclat” din garderoba sa o rochie H&M Conscious făcută special pentru ea. Este vorba despre un model pe care l-a purtat la gala Nobel din 2016, realizat, printre altele, din mătase, tul și poliester din sticle de plastic reciclate. Are un decolteu asimetric, cu un singur umăr și o fustă vaporoasă.

Prințesa Victoria și-a accesorizat ținuta cu așa-numita Tiara Păun, compusă din camee clasice pe un fond roșu și perle, care datează din 1810 și care a aparținut Reginei Josephine. Realizată din aur, argint și oțel lustruit, se spune că a fost păstrată timp de mulți ani și a fost găsită de Regina Silvia într-un dulap vechi din Palatul Regal. Mama Victoriei l-a restaurat și l-a purtat pentru prima dată la o cină de gală în 1979. De atunci, a fost purtat de diverși membri ai familiei. Ba chiar recent, Regina Silvia a ales-o din nou pentru cina de gală cu Regele Felipe și Regina Letizia a Spaniei în timpul vizitei acestora în Suedia, la sfârșitul lunii noiembrie.

Peste zi, fiica regilor suedezi Carl Gustaf și Silvia a ales un look all-red, cu o rochie-mantou cu două rânduri de nasturi și detalii din satin pe buzunare, într-o vibrantă nuanță de roșu, combinată cu un accesoriu de păr asortat și cu pantofi negi înalți.

FOTO: Profimedia, Casa Regală suedeză, Clément Morin/Kungl. Hovstaterna



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Prințul William la Premiile Bafta GettyImages 2013605929 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Nigeria Foto Profimedia (3) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Victoria a Suediei Foto Profimedia (1) jpg
Meghan Markle în Nigeria colaj jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria la 10 mai 2024   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria profimedia 0871669296 jpg
Printul Charles de Luxemburg   Marea Curte Ducala (3) jpg
Kate Middleton în verde, Profimedia jpg
ducesa britanică  foto   GettyImages jpg
FotoJet Kate James Middleton jpg
Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg