A fost publicat Topul celor mai inteligen┼úi membri ai familiei regale britanice. Incredibil cine a ie┼čit pe locul ├«nt├ói!

27 decembrie, 2021
1 fotojet 17 jpg jpeg

Un nou studiu o proclam─â pe Meghan Markle cea mai inteligent─â membr─â a familiei regale britanice ┼či este un rezultat ├«ntr-adev─âr nea┼čteptat.

Pe locurile doi ┼či trei ├«i urmeaz─â Kate Middleton ┼či prin┼úul William! A┼čadar, ducesa de Sussex este cea mai inteligent─â membr─â a familiei regale britanice, conform studiului realizat de Oxford Royale, care a analizat at├ót rezultatele la ┼čcoal─â ale regalilor, c├ót ┼či pozi┼úia pe care o are fiecare institu┼úie de ├«nv─â┼ú─âm├ónt care a acordat notele.

Oxford Royale a folosit QS World University Rankings, o aplica┼úie care acord─â rating colegiilor ├«n func┼úie de reputa┼úia academic─â ┼či de aspectul facultate-student, ca parte a analizei lor.

stanga
dreapta
1 fotojet 17 jpg jpeg
3 profimedia 0638458774 jpg jpeg
4 profimedia 0640975473 jpg jpeg
1 profimedia 0646003482 jpg jpeg

Meghan, ├«n v├órst─â de 40 de ani, a ie┼čit c├ó┼čtig─âtoare, av├ónd ├«n vedere c─â a absolvit o universitate de elit─â, Northwestern University in Evanston, Illinois, clasat─â pe locul 30 ├«n lume ├«n anul 2021.

Ducesa este dublu licen┼úiat─â la prestigioasa unitate de ├«nv─â┼ú─âm├ónt, ├«n teatru, dar ┼či ├«n rela┼úii interna┼úionale.

Un purt─âtor de cuv├ónt al Oxford Royale a explicat c─â via┼úa regal─â nu este deloc u┼čoar─â, iar educa┼úia a ajutat-o perfect pe Meghan s─â fac─â fa┼ú─â rolului nou pe care via┼úa i l-a dat, chiar dac─â, ├«ntre timp, ducii de Sussex s-au retras din monarhia britanic─â.

Kate Middleton a ie┼čit pe locul 2 ├«n clasamentul regalilor inteligen┼úi. Ducesa de Cambridge a urmat liceul privat Marlborough College in Wiltshire, England, unde a terminat cu cele mai bune calificative. Apoi a mers la University of St. Andrews, locul 91 ├«n lume, chiar locul unde l-a cunoscut ┼či s-a ├«ndr─âgostit de prin┼úul William.

Acesta este pe locul 3 ├«n topul regalilor inteligen┼úi, iar Harry nici m─âcar nu a ajuns ├«n top 10, c─âci nu a urmat nicio facultate, doar liceul, unde a avut ┼či calificativul D, la geografie.

Familia regală britanică nu a comentat public în niciun fel rezultatele acestui nou studiu.

Iat─â cum arat─â topul complet:

1. Meghan Markle, Northwestern University

2. Kate Middleton, University of St Andrews

3. Prince William, University of St Andrews

4. Princess Eugenie, Newcastle University

5. Peter Phillips, Exeter University

6. Zara Tindall, Exeter University

7. Princess Anne, University of Aberdeen

8. Lady Kitty Spencer, University of Cape Town, European Business School

9. Camilla Parker Bowles, SOAS University of London

10. Princess Beatrice, Goldsmiths, University of London

Foto: Profimedia