A fost un an încărcat pentru acest bărbat important din viața lui Kate Middleton. Azi e aniversarea lui

15 aprilie, 2024

Este vorba despre cel mai mic dintre cei trei copii ai lui Carole și Michael Middleton și fratele mult-iubit al Prințesei de Wales.

Carole Michael Pippa James Middleton GettyImages 1144555676 jpg

Fratele mai mic al Kate Middleton sărbătorește, astăzi, pe 15 aprilie, vârsta de 37 de ani. În timp ce Kate urmează chimioterapie preventivă, James se alătură restului familiei Middleton, care-i stă alături prințesei în aceste clipe grele. 

Dar cu siguranță că soția și „sufletul pereche” al lui James, finanțista franceză Alizée Thevenet, cu care acesta împarte un fiu pe nume Inigo, va avea grijă ca ziua lui de naștere să fie una însorită, în ciuda cumpenei prin care trece sora lui mai mare.

James și Alizée s-au logodit în septembrie 2019, dar au fost nevoiți să-și amâne nunta de două ori, din cauza pandemiei de Covid. În cele din urmă, s-au căsătorit în Provence, în anul 2021.

Cuplul locuiește într-o casă de 1,45 milioane de lire sterline în localitatea Bucklebury din Berkshire, acolo unde James a crescu alături de surorile sale mai mari, Kate și Pippa.

James este ambasador al organizației caritabile Pets As Therapy și împărtășește dragostea sa pentru câini cu partenera sa de viață. Ei dețin în prezent șase canini și un... miel.

Dar viața lor idilică la țară nu a fost una lipsită de provocări, căci și fratele lui Kate a avut de depășit o cumpănă teribilă, în trecut. James a vorbit în numeroase ocazii despre tulburarea lui depresivă majoră.

Primele imagini cu James Middleton, soția Alizée Thevenet și bebelușul, în Notting Hill, Profimedia jpg

În 2019, el a scris un eseu pentru Daily Mail, în care mărturisea următoarele: „În fiecare noapte, somnul mă ocolea. O cacofonie de zgomote imaginare îmi răsunau în cap. Se simțea de parcă zece posturi de radio diferite se întreceau pentru timp de antenă și zgomotul era neîncetat și obositor. În timpul zilei, mă târam să mă duc la serviciu, apoi mă uitam cu ochi goi la ecranul computerului meu, dorind ca orele să treacă mai repede, ca să pot conduce din nou acasă.”

James a subliniat, de fiecare dată, rolul esențial al animalelor sale de companie, în special al spanielului negru Ella, în recuperarea sa.

Susținut în acea perioadă grea de sora sa, Kate, James Middleton și-a asumat și el, acum, rolul unui frate protector, oferindu-i sprijin necontenit surorii sale, în timp ce aceasta urmează tratamentul de chimioterapie.

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg