A fost un an încărcat pentru acest bărbat important din viața lui Kate Middleton. Azi e aniversarea lui

15 aprilie, 2024

Este vorba despre cel mai mic dintre cei trei copii ai lui Carole și Michael Middleton și fratele mult-iubit al Prințesei de Wales.

Carole Michael Pippa James Middleton GettyImages 1144555676 jpg

Fratele mai mic al Kate Middleton sărbătorește, astăzi, pe 15 aprilie, vârsta de 37 de ani. În timp ce Kate urmează chimioterapie preventivă, James se alătură restului familiei Middleton, care-i stă alături prințesei în aceste clipe grele. 

Dar cu siguranță că soția și „sufletul pereche” al lui James, finanțista franceză Alizée Thevenet, cu care acesta împarte un fiu pe nume Inigo, va avea grijă ca ziua lui de naștere să fie una însorită, în ciuda cumpenei prin care trece sora lui mai mare.

James și Alizée s-au logodit în septembrie 2019, dar au fost nevoiți să-și amâne nunta de două ori, din cauza pandemiei de Covid. În cele din urmă, s-au căsătorit în Provence, în anul 2021.

Cuplul locuiește într-o casă de 1,45 milioane de lire sterline în localitatea Bucklebury din Berkshire, acolo unde James a crescu alături de surorile sale mai mari, Kate și Pippa.

James este ambasador al organizației caritabile Pets As Therapy și împărtășește dragostea sa pentru câini cu partenera sa de viață. Ei dețin în prezent șase canini și un... miel.

Dar viața lor idilică la țară nu a fost una lipsită de provocări, căci și fratele lui Kate a avut de depășit o cumpănă teribilă, în trecut. James a vorbit în numeroase ocazii despre tulburarea lui depresivă majoră.

Primele imagini cu James Middleton, soția Alizée Thevenet și bebelușul, în Notting Hill, Profimedia jpg

În 2019, el a scris un eseu pentru Daily Mail, în care mărturisea următoarele: „În fiecare noapte, somnul mă ocolea. O cacofonie de zgomote imaginare îmi răsunau în cap. Se simțea de parcă zece posturi de radio diferite se întreceau pentru timp de antenă și zgomotul era neîncetat și obositor. În timpul zilei, mă târam să mă duc la serviciu, apoi mă uitam cu ochi goi la ecranul computerului meu, dorind ca orele să treacă mai repede, ca să pot conduce din nou acasă.”

James a subliniat, de fiecare dată, rolul esențial al animalelor sale de companie, în special al spanielului negru Ella, în recuperarea sa.

Susținut în acea perioadă grea de sora sa, Kate, James Middleton și-a asumat și el, acum, rolul unui frate protector, oferindu-i sprijin necontenit surorii sale, în timp ce aceasta urmează tratamentul de chimioterapie.

Foto: Getty Images, Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg