A ieșit Kate Middleton din grațiile Regelui Charles după încoronare? ”E la limită”. Cine o avertizează?

12 mai, 2023

I se clatină poziția de privilegiată lui Kate Middleton? ”E la limită!”, o atenționează pe Prințesa de Wales un expert regal.

kate middleton (20) jpg

Cu fiecare apariție a sa, Kate Middleton face dovada că este pregătită să-și preia rolul de regină, care așteaptă undeva, într-un colț. Britanicii înșiși așteaptă și ei o gură de aer proaspăt, de monarhie actualizată. Chiar dacă Regele Charles, proaspăt încoronat, a dat asigurări că vine cu noutăți, supușii din Regat simt că Maiestatea Sa face parte din generația veche, iar asta nu se poate schimba.

Prințesa de Wales este preferata tuturor: atât a regelui, cât și a supușilor. Însă un expert regal e de părere că perfecțiunea lui Catherine o pune într-o poziție delicată: începe să devină o amenințare subtilă pentru noul monarh.

Potrivit specialistului în regalități, faptul că imaginea de la încoronare a lui Kate Middleton a fost impecabilă i se poate întoarce împotrivă și din privilegiată să ajungă nepoftită. Încet, încet, soția lui William devine o amenințare în ceea ce privește percepția publicului. Căci britanicii chiar vor Schimbarea. Mulți au fost supărați că Regele Charles a cheltuit enorm cu încoronarea, în condițiile în care nivelul de trai în Marea Britanie a scăzut dramatic. Mulți cataloghează monarhia drept o instituție anacronică și chiar inutilă, în timp ce fanii lui Kate Middleton sunt convinși că ea este exact persoana care poate resuscita imaginea familiei regale britanice.

Se pare că Prințesa de Wales ”a furat tot spectacolul” la încoronare. Superbă, regală, impunătoare, articolele laudative la adresa lui Kate Middleton nu contenesc, în timp ce Regina Camilla este pomenită nu în cel mai flatant mod. Noua suverană a fost crispată la ceremonie, din cauza emoțiilor și a faptului că și-a dorit să stea cât mai dreaptă, ca să evite vreun incident nefericit cu coroana sau cu trena. În schimb, Kate Middleton a fost imperială!

Autoarea regală Daniela Elser a scris un articol pe news.com.au, unde susține că deși a fost Ziua încoronării Regelui Charles, Prinții de Wales sunt cei care au atras toate privirile și ”au furat spectacolul”.

Experta regală o felicită pe Kate, dar o atenționează că ar putea păși, de acum înainte, pe gheață subțire.  Daniela Elser se teme că popularitatea Prințesei de Wales va dăuna relațiilor cu Firma. Cumva, pare blestemul lui Charles. Și în tinerețe a suferit enorm când oamenii o iubeau mai mult pe Prințesa Diana și nu pe el.

Foto: Getty/Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg